Gadgeti

Aside Banners

Logitech diNovo tipkovnica za Mac računala

Bežična tipkovnica donosi iznimnu udobnost tipkanja uz takozvani PerfectStroke sistem tipki, trajnost baterija do tri godine i integrirani numerički dio

Piše , Objavljeno

diNovo tipkovnica za mac

diNovo tipkovnica za mac

Logitech je predstavio najnoviji dodatak svojoj liniji nagrađenih diNovo tipkovnica – Logitech diNovo tipkovnicu za Mac računala. Tipkovnica donosi iznimnu udobnost tipkanja s PerfectStroke sistemom tipki, ali i trogodišnju trajnost baterija te ugrađeni numerički dio.

“Danas predstavljenom diNovo tipkovnicom za Mac računala, Logitech korisnicima daje više mogućnosti pri izboru tipkovnice koja će se savršeno uklapati u dizajn Mac uređaja”, izjavio je Denis Pavillard, potpredsjednik marketinga u Logitechovoj proizvodnoj jedinici za tipkovnice i desktope. “Najnovija diNovo tipkovnica, pak, dolazi u punoj veličini te sa 19 shortcut tipki koje omogućavaju brzi pristup aplikacijama kao što su Safari, iTunes, Expose, iChat i mnoge druge”.

Slijedeći dizajn klasične diNovo tipkovnice, glatka diNovo tipkovnica za Mac s visokosjajnim, poluprozirnim okvirom od pleksiglasa, oštrim uglovima i tankim profilom (22.10 mm od podloge do vrhova tipki), elegantan je i moderan dodatak svakom Mac računalu. Uz sve navedeno, ova tipkovnica ima ugrađenu aluminijsku podlogu za odmor zglobova koja pruža stabilnu i ugodnu bazu vašim rukama.

Za udobno i fluidno tipkanje, diNovo tipkovnica za Mac donosi takozvani Logitech PerfectStroke sistem tipki. PerfectStroke je dizajniran za duži put tipke – 3.2 milimetra umjesto 2.2 mm – koliki je put tipke u današnjim prijenosnicima. Kao rezultat toga, udaljenost koju vaši prsti moraju prijeći kako bi pritisnuli tipku je optimizirana za vašu udobnost. Mikro-škare raspoređuju silu ravnomjerno kroz površinu tipke, pa ako udarite samo po njezinu rubu, osjećaj pritiska će biti isti.

Pristup omiljenim aplikacijama je vrlo jednostavan, doslovno pritiskom na jednu F tipku. Tipkovnica diNovo za Mac omogućava i pristup Mail, Safari, iTunes, Expos�, Cover Flow�, Dashboard, QuickLook i Spaces programima, također pritiskom na samo jednu tipku. Kao dodatak, tu su i tipke za Play, Pause, Mute i Volume naredbe, za pojednostavljenu kontrolu medijskih sadržaja. (Potrebno je instalirati Logitech Control Center za neke dodatke).

diNovo tipkovnica za Mac uključuje Logitechovu naprednu 2.4 GHz bežičnu tehnologiju, koja značajno umanjuje smetnje te učinkovito eliminira kašnjenja i prekide. ptimizacijom sistema Logitech je unaprijedio trajnost baterija do zapanjujuće tri godine – najduže od svih Logitech uređaja do sada. Tipkovnica diNovo za Mac može se koristiti sa bilo kojim Mac računalom, uključujući i MacBook Air, iMac, MacBook ili MacBook Pro.

Logitech bežična diNovo tipkovnica za Mac očekuje se u trgovinama diljem SAD-a I Europe u studenom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 639 kuna.

TAGOVIapple dinovo logitech mac tipkovnica

Komentiraj