Gadgeti

Šarena periferija

Aside Banners

Slijedi svoj stil uz stylish uzorke iz Logitechove Graffiti kolekcije

Kreativnim izborom računalnih dodataka iz nove Logitechove kolekcije pokaži svoju kreativnost.

Piše , Objavljeno

Logitech je prezentirao novu kolekciju računalnih dodataka u bojama i stylish dizajna – inspiriranom globalnom zajednicom. Uređaji su različitih boja i uzoraka koji čine mješavinu globalnih trendova s primjesama lokalnog urbanog stila kako biste lakše mogli odabrati onu kombinaciju koja najbolje odražava vašu osobnost, ukoliko se ona uklapa u ovu korporativnu viziju individualnosti koju kupujemo u supermarketima.

Global Graffiti Collection daje bezvremenski stil našim najpopularnijim proizvodima,” rekla je Sophie Le Guen, viša direktorica PC portfolio menadžmenta za Logitech. “Uputili smo se na ulice kako bismo pronašli dizajnere iz cijelog svijeta koji su za nas utjelovili jedinstven i koloritan dizajn Graffiti kolekcije. Ovaj novi, šareni dizajn omogućuje kreiranje postavki koje najbolje odražavaju individualni stil i kreativnost kakvu oduvijek priželjkujete.”

Kolekcija donosi autentičan dizajn, živopisne boje i teksture pomiješane s apstraktnim uzorcima. Svaki dizajn je izrazito drukčiji od drugog pri čemu i dalje čini dio priče koja vam pruža osjećaj individualnosti, ali i povezanosti s drugima.

U kolekciji ima veliki broj boja i uzoraka koje apostrofiraju hrabar, kolektivan stil što vam pruža da sa većim zadovoljstvom kombinirate različite stilove za dobivanje jednog kreativnog dizajnerskog iskustva. Neki od uzoraka iz kolekcije na tržište izlaze u limitiranom izdanju tako da odaberite onog miša sa uzorkom koji dolazi s ostalim dodacima iz kolekcije za dobivanje jedne jedinstvene kolekcije.

TAGOVIlogitech Miševi Tipkovnice

Komentiraj