Gadgeti

Aside Banners

Logitech Harmony 1100 sa zaslonom osjetljivim na dodir

Logitech Harmony 1100, napredni univerzalni daljinski upravljač donosi pouzdanu kontrolu sustava za kućnu zabavu uz pomoć prilagodljivog, 3.5-inčnog zaslona u boji osjetljivog na dodir.

Piše , Objavljeno

Logitechov najnoviji upravljač donosi sučelje koje omogućava kreiranje postavki željenih naredbi i njihovo postavljanje na određenu poziciju na zaslonu.

Logitech harmony 1100

Logitech harmony 1100

Samo jednim dodirom prsta na ikonu zaslona, Harmony 1100 upravljač veličine dlana, omogućuje potpunu kontrolu sistema kućne zabave. S potpuno redizajniranim softverom, 3.5-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji uključuje QVGA rezoluciju, ovaj upravljač predstavlja odličnu bazu za upravljanje vašim kućnim uređajima. Koristeći novi Harmony softver, možete odabrati naredbe koje najčešće koristite i postaviti ih na željenu poziciju na zaslonu. Ukoliko, primjerice, najviše volite gledati filmove i često koristite naredbe Play i Pause, na Harmony 1100 upravljaču možete kreirati postavke da te naredbe odmah budu dostupne na zaslonu kada pokrenete gledanje filma.

Harmony 1100 nudi i niz drugih detalja koji olakšavaju njegovo korištenje, kao što su taktilni vodiči raspoređeni oko zaslona, koji vam pomažu pozicionirati prste kako bi što brže i lakše pritisnuli odgovarajuću naredbu. Površina od brušenog aluminija i mekani donji dio, čine upravljač udobnim za držanje u ruci, ali i savršenim estetskim dodatkom svakoj dnevnoj sobi. Harmony 1100 dolazi s postoljem za punjenje, pa se ne morate zamarati stalnim mijenjanjem baterija.

Harmony 1100 je opremljen RF mogućnostima. Produžetak pod nazivom Harmony� RF Extender (koji se prodaje odvojeno) u kombinaciji s Harmony 1100 upravljačem, omogućava kontrolu uređaja koji se nalaze iza zatvorenih vrata, pa čak i u drugoj prostoriji. Domet RF Extendera je do 30 metara.

Jednim dodirom zaslona do zabave

Logitech harmony 1100

Logitech harmony 1100

Harmony 1100 donosi već poznate prednosti Harmony linije univerzalnih daljinskih upravljača, uključujući ekskluzivno upravljanje jednim pritiskom na željenu aktivnost ispisanu na zaslonu. Ova se mogućnost temelji na najvećoj svjetskoj A/V bazi uređaja za kućnu zabavu, kao i na pristupačnom online podešavanju postavki.

Harmony 1100 upravljač pojednostavljuje kontrolu vaše zabave, pa svi članovi obitelji mogu jednostavno odabrati što žele, jednim pritiskom na naredbu. Ukoliko, primjerice želite gledati film, dovoljno je da na zaslonu pritisnete ikonu �Gledaj DVD� i Harmony 1100 će učiniti ostalo. Upravljač će upaliti televizor, DVD player, A/V prijamnik i sve druge potrebne uređaje. Nema potrebe za paljenjem svakog uređaja posebno, jer Harmony 1100 sve obavlja sam.

Uređivanje postavki putem Interneta

Kreiranje postavki na Harmony 1100 upravljaču vrlo se jednostavno obavlja putem Interneta. Sa intuitivnim virtualnim vodičem koji vas vodi kroz cijeli postupak, Harmony 1100 online sučelje daje vam pristup modelima vaših uređaja. Modelu pojedinog uređaja automatski se pridružuju njegove karakteristike, tajni kodovi i infra-crvene naredbe. Logitechova online baza sadrži podatke za više od 225,000 uređaja i 5,000 proizvođača i nadopunjava se novim uređajima svakodnevno. Uređaji koji nisu u bazi, mogu se brzo i lako dodati. Ipak, možete biti sigurni da će Harmony 1100 upravljač raditi sa svim uređajima koje imate danas i s onima koje ćete tek kupiti.

Cijena i dostupnost

Harmony 1100 očekuje se u trgovinama diljem Europe u veljači po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449 eura.

TAGOVIdaljinski harmony harmony 1100 logitech upravljač

Komentiraj