Gadgeti

Aside Banners

Logitech Squeezebox Duet

Upravljač s ekranom u boji i bežični prijamnik pružaju mogućnost kontrole digitalne muzike iz dlana ruke, bilo gdje u domu.

Piše , Objavljeno

Logitech squeezebox duet

Logitech squeezebox duet

Logitech je nastavio stopama nagrađivanog Squeezeboxa i predstavio Squeezebox Duet mrežni muzički sustav pomoću kojeg je omiljena glazba dostupna iz bilo kojeg kutka doma. Novi Squeezebox Duet sastoji se od inovativnog upravljača s full-colour LCD ekranom te prijamnika koji omogućavaju bežičnu pretragu, odabir i slušanje glazbe preko zvučnika bilo gdje u domu, čak i kad je osobno računalo ugašeno.

Logitech Squeezebox Duet mrežni muzički sustav ljubiteljima glazbe donosi osobne muzičke kolekcije, Internet radio i pretplatničke servise preko sistema za kućnu zabavu u dnevni boravak, spavaću sobu, pa čak i kuhinju. Točnije, svugdje gdje postoji audio oprema. Pritom se odabir muzike sa Squeezebox Duet upravljačem može obaviti iz dlana ruke.

Squeezebox Duet upravljač

Squeezebox duet upravljač

Squeezebox duet upravljač

Kako bi pomogao u kretanju kroz digitalne muzičke kolekcije, novi Squeezebox Duet upravljač donosi full-colour LCD ekran promjera šest centimetara. Daljinski upravljač sastoji se od prikladnog scroll kotačića, intuitivnih tipki i poznatog izbornika, što korištenje čini lakšim. Korisnici mogu bez problema pristupiti osobnim kolekcijama, Internet radio stanicama ili online pretplatničkim servisima kao što su MP3tunes.com, Rhapsody ili Pandora. Pretraživanje je moguće napraviti prema nazivu izvođača, albuma, vrsti glazbe, kao i raznim drugim kategorijama. Osim toga, na ekranu su prikazane i fotografije izvođača, omoti albuma ili neki sličan uradak, a postoji mogućnost i uređivanja wallpapera.

Squeezebox Duet prijamnik

Kreiran na temelju klasičnog Squeezeboxa, novi bežični prijamnik se uklapa u bilo koju sobu svakog doma. Sofisticirana audio tehnologija uvelike doprinosi poboljšanoj čistoći zvuka. Napredna 802.11g bežična tehnologija eliminira potrebu za provlačenjem žica na sve strane kako bi slušali muziku iz računala. Jednako tako, vlasnici Squeezeboxa koji žele kontrolirati dodatne izvore muzike po cijelom domu lako mogu instalirati više nego jedan prijamnik, što će im omogućiti da u svakoj sobi slušaju drugačiju pjesmu, ili da sinkrono slušaju istu pjesmu u cijelom domu. Višestruki prijamnici mogu se kontrolirati preko jednog Squeezebox Duet upravljača.

Pristupite milijunima pjesama

Jedinistveno Squeezebox rješenje nudi korisnicima mogućnost slušanja glazbe čak i kada je osobno računalu ugašeno. Nakon registracije Squeezebox Duet muzičkog sustava, dostupne su tisuće radio stanica, milijuni pjesama, sve pod podrškom Logitechovog jedinstvenog Internet servisa:SqueezeNetwork koji pokreće SqueezeOS open-source platforma.

Novi Squeezebox Duet pridružuje se nagrađivanom Logitech Squeezebox mrežnom muzičkom sustavu, kao i prvom izboru audiofila, Logitech Transporter mrežnom muzičkom sustavu. Sadašnji vlasnici Squeezeboxa i Transportera koji žele upravljati muzikom iz dlana ruke mogu kupiti samostalnu komponentu, Squeezebox upravljač koji se vrlo lako integrira u njihov sadašnji postav.

Cijena i dostupnost

Logitech Squeezebox Duet mrežni muzički sustav očekuje se u SAD-u i Europi početkom veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 399.99 eura. Moguće je kupiti i dodatne prijamnike po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149.99 eura, dok se Squeezebox upravljač može kupiti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299.99 eura.

TAGOVIdaljinski logitech squeezebox

Komentiraj