Gadgeti

Banner 300

Logitech Z Cinema

Logitech je predstavio sustav zvučnika koji vjerno reproduciraju surround zvuk, ali bez stražnjeg zvučnika. Najbolja stvar jest - ukopčava se u računalo!

Piše , Objavljeno

Z Cinema Advanced Surround System je sustav zvučnika koji precizno reproducira dijaloge, simfoniju filmske glazbe, eksplozivni zvuk u igrama i suptilni ambijentalni zvuk na kakav niste navikli od svoje računalne konfiguracije. U Logitechu nam obećavaju zvuk kakav se može osjetiti u kino dvoranama.

Logitech z cinema

Logitech z cinema

“Logitech Z Cinema sustav zvučnika je za svakog tko želi natprosječnu audio kvalitetu i surround iskustvo sa svog osobnog računala, a pritom se ne želi zamarati s postavljanjem stražnjih zvučnika. Razlika je dramatična. Uvjereni smo kako će ljudi uživati u ovom proizvodu.” kaže Tim Leehane, direktor marketinga Logitechove audio poslovne jedinice.

Logitech Z Cinema Advanced Surround Sound System odlikuje SRS TruSurround HD, zbog kojeg je moguće iskusiti surround zvuk bez potrebe za stražnjim zvučnicima, te jedinstveni dizajn s tri pojačala, dvije zvučne jedinice i subwooferom promjera 20 centimetara.

Kako bi dodatno poboljšao iskustvo slušanja, Logiteh je koristio lasersko podešavanje u kreiranju drivera, zbog čega je distorzija zvuka daleko manja od drivera kreiranih samo na temelju akustičnih mjerenja. Zbog toga zvučnici promjera 2.5 centimetra, venitilirani midwooferi promjera 7.6 cm i subwoofer promjera 20 cm pružaju precizni frekvencijski odaziv, detalje i jasnoću.

Logitech z cinema

Logitech z cinema

Jedan jedini USB kabel omogućava čisti, 24-bitni digitalni audio signal, prenoseći podatke s minimalnom distorzijom. Pritom korisnici neće imati nikakvih problema s instalacijom USB kabela. Osim toga, zbog USB kabela, zvučna kartica na osobnom računalu može se zaobići, što znači da Z Cinema može poboljšati audio iskustvo na bilo kojem PC-u ili prijenosniku. Pored toga, Z Cinema sadrži i priključak za slušalice, kao i sučelje za spajanje MP3 playera ili bilo kojeg drugog audio uređaja s 3.5 milimetarskim priključkom.

Z Cinema također uključuje i Media Center daljinski upravljač koji sadrži sve prednosti i mogućnosti za što potpunije iskustvo zabave putem osobnog računala. Zahvaljujući namjenskoj Windows Media Center tipki, “daljinac” pomaže u što lakšem upravljanju digitalnim sadržajem – uključujući Internet radio i playliste. Prikladni scroll kotačić omogućava brzo navigiranje kroz TV programe, video isječke, Internet radio, albume, izvođače i bilo koji drugi tip digitalnog medija.

Logitech Z Cin�ma Advanced Surround Sound System očekuje se u SAD-u i Europi početkom siječnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299.99 eura.

www.logitech.com

TAGOVIlogitech periferija zvučnik

Komentiraj