Gadgeti

Aside Banners

Microsoftov tablet LG UX10

Tablet koji se sprema u taboru Billa Gatesa trebao bi konkurirati Jobsovoj novoj vrućoj igrački, iPadu. OK, za početak, da li vam LG UX10 zvuči kao stvar za koju ćete stajati u redu? Ni nama.

Piše , Objavljeno

Microsoft je praktički zgotovio svoj tablet, stvarčica postoji u prealpha fazi, sasvim dovoljno za sajmišno pokazivanje muda. Tako je LG UX10 zablisatao na Gatesovom štandu na Computexu – informatičkom showu u Tajavanu. Nema tu puno iznenađenja, ozbiljno dobar komad hardwarea koji praktički jedino pati od pedigrea. Navedimo samo par specki:10,1 inčni LED ekran, Intel Atom Z530 proc, 1GB DDR2 radne memorije, 1,3 megapikselna kamera, WI-Fi standardno, micro-HDMI izlaz za prijenos HD videa i sve skupa operativno usustavljeno Windowsima 7 Home Edition.

Prednja strana LG UX10 ima staklenu zaštitu, a stražnja svjetluca biserno bijelom. Microsoftova ekipa za štandom nije znala apsolutno ništa na temu cijene i datuma izlaska na tržište, no s obzirom na stupanj završenosti proizvoda, pogađamo da će Gatesovi tableti početi padati na ručice zainteresiranih s prvim jesenskim lišćem.

TAGOVIlx ux10 microsoft tablet

Komentiraj