Gadgeti

Aside Banners

Microsoftova laserska tipkovnica 7000

Imati samo miša i tipkovnicu više nije tako jednostavno. Čak i ako su oboje vrhunski proizvodi, ono što još nedostaje je da su kompletirani i da pristaju jedno uz drugo.

Piše , Objavljeno

Microsoft se očito (kao i većina drugih proizvođača periferne opreme) poveo za takvim razmišljanjem, pa nedugo nakon što su na tržište izbacili novoga miša morali su mu dodati i pripadajuću partnericu, tipkovnicu.

Kako su miševi koje su nedavno pustili na tržište laserski, takva će biti i ova tipkovnica, kako bi zajedno činili savršeni par na stolu. No već iz samoga imena modela, 7000, jasno je da će kao cobo desktop ova tipkovnica ići isključivo uz model miša 7000, što je i razumljivo, jer je model 6000 ipak namijenjen korisnicima laptopa, a vući tipkovnicu uz laptop i nije baš praktično.

Sama tipkovnica je ergonomski dizajnirana s naglašenim palmrestom i transparentnim rubovima. Tehnički podatci nisu još objavljeni, ali ne sumnjamo da se radi o vrhunskom proizvodu. Na tržište će krenuti tijekom proljeća, a do onda će se doznati i svi potrebni detalji i cijena.

Za sada nema niti bolje fotke, jer je informacija procurila iz FCC-a (Federal Communications Commission)

TAGOVIlaser microsoft miš tipkovnica

Komentiraj