Gadgeti

Aside Banners

Najbolje jeftine slušalice zbog kojih se nećeš pojesti živ ako ih izgubiš – Panasonic pobijedio konkurenciju

Piše , Objavljeno

Slušalice su postale potrošna roba, kroz godinu ih prođem nekoliko jer ih zapravo koristim. I onda je uistinu šteta kupiti skup komad tehnike samo da biste ih izgubili negdje putem.

Pozdrav mojim prijateljima kojima su AirPodsi od par tisuća kuna ispali u Uberu pa su morali plaćati otkupninu Uber vozačima za vrijeme blagdana.

Bežične slušalice su okej, imam jedne Ankerove koje su mi u torbi za teretanu, ali ovih žičnih sam preslušao hrpu. Od JVC-a do JBL-a, a i sve drugo prizvođače kojima ime ne počinje na slovo J.

Uvijek se vraćam jednom paru – Panasonic ErgoFit liniji (modelu TCM125 s mikrofonom ili modelu HJE120 bez mikrofona) koje za osamdesetak kuna nude zvuk kakav nemaju ni slušalice od 250 kuna.

panasonic ergofit

Jednom su se oprale u mašini na 40 Cotton programu i još uvijek su radile besprijekorno. Izgubim ih tu i tamo pa kupim nove. Onda nađem te stare koje ipak nisu izgubljene nego su zapele u džepu jedne od 15 jakni. Nekad prijatelji zaglave bez slušalica pa poklonim ErgoFitice. I nikad mi nije žao. Cijena im je jedna pizza i Cola Zero u nekoj okej pizzeriji i nikad mi nije bilo žao dati novce za ovako dobar proizvod. Ako pogledaš bilo kakav pregled budžet slušalice, uglavnom ćeš kao najbolji deal pronaći upravo ove.

Screenshot_27

Ovo nije sponzorirana objava, ne ostavljamo linkove na ničiju trgovinu, ali ih itekako preporučamo. TCM125 model dolazi s ugrađenim mikrofonom, HJE120 bez mikrofona (ali ima nešto bolji zvuk), ali boljih slušalica ispod 100 kuna nećeš pronaći na slobodnom hrvatskom tržištu. Ima kineskih slušalica čudnih naziva na AliExpressu koje uistinu imaju odličan zvuk (KZ earphones traži), ali u hrvatskim trgovinama, ako hitno trebaš zvučnike, Panasonic Ergofit je najbolji izbor.

Zvuk je neutralan, ne prevladavaju ni niski ni visoki tonovi, a nećeš doživjeti da ti visoki ton agresivno probuši bubnjić što zna biti slučaj među “ispod 100 kuna” konkurencijom.

Ne znam gdje je Panasonic nestao kao brand, ali napravili su tu jednu stvar kako treba i zauvijek ću im biti zahvalan.

TAGOVIslušalice