Gadgeti

Aside Banners

Izlazi Nero 9

Uskoro izlazi nova inačica popularnog softvera za CD i DVD prženje, ripanje i srodne djelatnosti, ali u devetki nailazimo i na neke nove fore.

Piše , Objavljeno

Nero 9 imat će i sposobnosti video editiranja i kodiranja u različitim formatima, DVD authoring, streaming medija i backup datoteka.

Poboljšan je NeroSmart koji sada kontrolira pokretanje čitavog niza aplikacija iz Nero Suitea. Poboljšana je i podrška za formate i kodeke, pa su dodani FLAC, Matoska video (.mkv) i AVCHD. Nero sada prepoznaje reklame na snimljenim tv programima, te ih može ukloniti sa snimke. Music Grabber zgrabit će soundtrack bilo kojeg video fajla i zapakirati u ga u odabrani muzički format. Nero Live je aplikacija za gledanje TV programa na računalu, a tu je i Auto Backup koji će se brinuti za bekapiranje odabranih fajlova na hard disk ili čak, uz nadoplatu, na online spremišni prostor Nero kompanije.

Ovako bogat paket aplikacija uskoro će u prodaju i to po cijeni od 100 dolara za retail, odnosno za 80 dolara za download verziju. Prijašnji vlasnici licence dobit će popust na Nero 9.

TAGOVIcd dvd nero softver

Komentiraj