Gadgeti

jupijej m*f*

Aside Banners

Nintendo Wii U dolazi 30. studenog, pogledajte što donosi

Nasljednik legendarnog Wii-a stiže u prodaju za nešto više od dva mjeseca pa razmislite treba li početi štediti novce za novo doba konzolaškog gaminga kojega će gotovo sigurno pokrenuti Wii U igraća konzola.

Piše , Objavljeno

Wii U Premium

Wii U Premium


Nintendo Wii U puni je naziv nasljednika Wii konzole, a u prodaji će se pojaviti u dva izdanja – bijelom “Basic” te crnom “Premium. Basic, koje će na američkom tržištu koštati 299,99$ (pričekat ćemo točne cijene lokalnih distributera 30. studenog kada konzola stiže u Europu), sadržavati će konzolu, GamePad (tablet kontroler, glavni trademark Wii U-a), potrebne AC adaptere te HDMI kabel. Što se tiče crnog Premium Wii U-a, pored svega onoga što će imati Basic, naći će se još i tri stalka – jedan da drži konzolu u vertikalnom položaju te dva za GamePad (jedan će služiti za punjenje uređaja, drugi za ugodnije igranje). Osim stalaka, kupci Premium paketa dobiti će i pretplatu na uslugu Nintendo Network Premium (u trajanju od dvije godine) te igru NintendoLand. Cijena svega toga? 349,99$, iako će ista sigurno varirati od distributera do distributera.
Wii U Basic

Wii U Basic


Što se igara tiče, Nintendo neće biti konzola samo za vlastite franšize i rekreacijske “igre” (mi ih zapravo zovemo fitness programi) – Ubisoft je već pripremio za launch konzole zombie FPS ekskluzivu ZombiU, a biti će tu i provjereni hitovi kao što su Mass Effect 3, FIFA 13, Call of Duty:Black Ops 2, Assassin’s Creed 3… Naravno, stiže i novi Super Mario, al to ste već i sami pretpostavili.
Call if Duty na Wii U

Call if Duty na Wii U

TAGOVIkonzola nintendo nintendo wii u wii Wii U

Komentiraj