Gadgeti

Aside Banners

Novi miševi iz Microsofta

Osim po softwareu, Microsoft postaje sve poznatiji i kao proizvođač periferne računalne opreme. Za razliku od operativnih sustava koji nam od njih stižu, MS miševima teško je naći zamjerku, pa njihovi najnoviji proizvodi mogu ići u ravnopravnu trku s onima iz Logitecha.

Piše , Objavljeno

6000

6000

Najnovije uzdanice Microsoftove mišje populacije su bežični laserski miševi kodnog imena 6000 i 7000. Radi se o miševima ergonomski prilagođenima dešnjacima, dizajniranima tako da privlače na prvi pogled. Oba imaju pet tipki od kojih su tri programibilne, rade na frekvenciji 2,4Hz i imaju zavidnu preciznost od 100DPI-a.

Model 6000 je nešto manjih dimenzija od modela 7000 jer je predviđen za prijenosnike, ali se još uvijek radi o mišu koji će dimenzijama više podsjećati na one koji su svojstveni za stolna računala i nikako se ne uklapa u sliku onih miševa za prijenosnike koji vam se zbog malih dimenzija gotovo izgube u dlanu.

7000

7000

Oba modela na vrhu imaju LED indikator koji će vam zelenom, narančastom i crvenom bojom davati do znanja trenutno stanje baterije da vam se slučajno ne bi dogodilo da ostanete bez miša kad vam najviše treba.

Oba modela će se u prodaji naći tijekom ožujka, model 6000 po cijeni 50 dolara, a model 7000 po cijeni 70 dolara.

TAGOVIbežično microsoft miš periferija

Komentiraj