Gadgeti

Aside Banners

Novi Sonyevi foto printeri

Iz Sonya je stigla najava za dva nova mini foto printera kojima će upotpuniti svoju kolekciju. Radi se o modelima FP75 i FP95 koji su predviđeni za printanje fotografija u 10 x 15cm formatu, za što im je potrebno oko minute vremena.

Piše , Objavljeno

Sony fp75

Sony fp75

Niti jedan od njih ne donosi nešto spektakularno, već se mogu pohvaliti poprilično standardiziranim funkcijama svojstvenim za ovakve printere. LCD zaslon dijagonale 3,5 inča na kojemu možete pogledati izgled fotke prije printanja, osnovne funkcije editiranja kao rotiranje, povećavanje, smanjivanje i tweakanje boja, utori za memory stick, SD i XD kartice su ono što bi predstavljalo karakteristike ovih printera.

Iz toga je vidljivo je da ovi printeri neće ni malo revulucionarizirati tu vrstu uređaja, jer se radi o pravom minimalizmu na djelu, imaju sve što je potrebno, a opet ništa posebno što bi se uglavnom samo odrazilo na napuhavanje cijene.

Sony fp95

Sony fp95

Da ne bi pomislili da se radi o dva potpuno identična uređaja, neke minimalne razlike ipak postoje. Tako je jači model FP95 opremljen malo većim displayem od 3,6 inča, a za razliku od FP75 ima još i utor za CF kartice i HDMI izlaz kako biste pregled prije printanja mogli imati i na HD televizoru.

Oba modela će se na tržištu pojaviti tijekom travnja, FP75 po cijeni od 150, a FP95 za 200 dolara.

TAGOVIFP75 FP95 printer sony

Komentiraj