Gadgeti

Aside Banners

Nvidia Game Browser

Najpoznatiji proizvođač grafičkih kartica Nvidia svakako zna na koga cilja sve jačim i moćnijim proizvodima, pa je na svojoj nZoni otvorila posebnu rubriku kojom pomaže gejmerima pronaći najnovije naslove po najpovoljnijim cijenama.

Piše , Objavljeno

Iako je kod nas kupovina putem Weba još u povojima, iz dana u dan postaje sve popularnija i za očekivati je da će vrlo brzo početi potiskivati beskrajno lutanje po trgovinama i traženje onoga što želite.

Nvidia Game browser

Nvidia Game browser

Kada taj dan dođe, ovo je sajt kojeg svakako trebate imati zabilježen među omiljenim destinacijama. Game Browser je najnoviji dodatak na Nvidinjim stranicama i namijenjen je isključivo gejmerima u potrazi za najnovijim naslovima.

Vrlo jednostavan interaktivni izbornik pruža mogućnosti pregleda po žanrovima, ocjenama, cijeni i dostupnosti. Od ostalih stranica koje su namijenjene kupovini putem Interneta, razlikuje se po tome što ovdje možete pogledati i recenziju pojedine igre, screenshotove, detalje o igri, proizvođaču i još mnoštvo drugih stvari. Čak i ako nemate namjeru ništa kupovati, dobro će doći kao brzi preglednik novotarija u svijetu igara.

Budući da je ovaj dio nZonea tek krenuo s radom, za sada pokriva dosta oskudan broj država u kojima pretražuje ponudu, svega njih devet, od čega je sedam europskih država.

TAGOVIgame browser gejming igre internet nvidia nzone shop web

Komentiraj