Gadgeti

Aside Banners

Panasonic 37LZ70P

Budući da dolaze dani darivanja, vrijeme je da nešto darujete sebi, a ima li boljega dara od novoga LCD ljubimca dijagonale gotovo punog metra uz kojega ćete moći provesti veći dio predstojeće godine.

Piše , Objavljeno

Panasonic je nedavno na tržište izbacio ovaj 37 inčni LCD televizor pod kodnim nazivom 37LZ70P. Za ovaj TV ne može se reći da predstavlja vrhunac tehnologije, ali se može vrlo lako utvrditi da je standardno dobar i da vam može pružiti dane i mjesece zabave uz kristalno čistu i kvalitetnu sliku.

Panasonic 37lz70p lcd

Panasonic 37lz70p lcd

Naravno, radi se o full HD televizoru rezolucije 1920 x 1080 pixela, s kontrastom 8500:1 i 100Hz Motion Picture Pro tehnologijom koja će maksimalno smanjiti lag slike stvaranjem dodatnih frameova kako bi dobili glatki tijek brzih scena, a sama slika bit će vidljiva i pod kutem 178 stupnjeva horizontalno i vertikalno. Od ostalih zanimljivosti tu je još i mogućnost 3D upravljanja bojama, automatsko podešavanje kontrasta slike i Sub-pixel kontroler za izoštravanje slike. Ovaj TV raspolaže i Smart Sound sustavom zvučnika koji su smješteni na bočnim stranama i svaki od njih je jačine 10W.

Neće biti nikakvih problema s priključivanjem ostale opreme jer ovaj TV raspolaže s 3 HDMI ulaza, kompozitnim i komponentnim video ulazom, S-video ulazom, 15-pinskim PC ulazom, audio ulazom i izlazom, scart priključcima, bočnim priključkom za slušalice, a na njemu ćete pronaći i slot za SD karticu kako bi direktno s nje mogli pregledavati i fotke u JPEG formatu.

Na ovom modelu je konačno ugrađen i Panasonicov Viera Link za olakšavanje kontrole više umreženih uređaja putem jednoga daljinskog upravljača, a tu je i mogućnost višestruke kontrole slike između različitih formata i jačina zumiranja.

U višejezičnom izborniku moći ćete izabrati i hrvatski, a kod domaćih ponuđača možete ga pronaći po cijeni koja se kreće između 11 i 12.000 kuna.

KARAKTERISTIKE

Ekran: 37”, 1920 x 1080 p, vidljivi kut 178�
Zvučnici: 2x 10W, Smart Sound sustav
Priključci: 3x HDMI, Composite video in, S-video in, Component video in, SCART, Audio in/out, PC, SD slot

TAGOVIhd lcd panasonic televizor tv

Komentiraj