Gadgeti

Aside Banners

Pentax Optio P70

Pentax je predstavio novi kompakt Optio P70 kojeg karakteriziraju vrhunska tehnološka rješenja i sofisticiran, ultra tanak dizajn.

Piše , Objavljeno

pentax optio p70

pentax optio p70

Uz vrhunske karakteristike – rezoluciju od 12 megapiksela, 4 x optički zum, širokokutni objektiv od 27.5 mm te velik 2.7″ LCD ekran, važno je istaknuti kvalitetno metalno kućište, na mjestima tanko i do 16,5 mm. Brojne funkcije čine ga pristupačnim i jednostavnim za korištenje; nova �Vertical Snap” funkcija olakšava fotografiranje kada aparat okrenete okomito tako da okreće sve ikone na LCD ekranu, “Auto Picture” funkcija koja automatski odabire jedan od 8 modova snimanja ovisno o subjektu ili sceni, prepoznavanje do 32 lica koja u kombinaciji sa �Smile Capture” osigurava da vaši najdraži budu pravilno snimljeni, sa smješkom na licu!

Da fotografije budu čiste i jasne brine se trostruka stabilizacija. Visoko osjetljiva digitalna stabilizacija slike i video snimke reducira trešnju kamere i osigurava da objekt bude snimljen s maksimalnom oštrinom i jasnoćom (podešavanje osjetljivosti do ISO 6400), a nova i vrlo korisna tehnologija �Pixel Track” softverski obrađuje snimke koje bi mogle ispasti mutne.

Video snima u visokoj 1280 x 720 rezoluciji, panorame možete slagati od tri različite snimke, a izbor od 26 modova snimanja za različite uvjete i scene zadovoljit će i najzahtjevnije.

TAGOVI12MP digitalni fotoaparat kompakt optio p70 pentax

Komentiraj