Gadgeti

Aside Banners

Philips MCD988 audio sistem

Elektroničke spravice su davno prestale biti samo pomagala za zabavu, njihov dizajn čini ih bitnim elementom svakog interijera, a i govore koju "riječ" više o vlasniku. Jedan od posljednjih takvih uređaja dolazi iz Philipsa, riječ je o audio sistemu pod nazivom MCD988.

Piše , Objavljeno

Bang & Olufsen je jedan od pionira spajanja modernog dizajna i konzumne elektronike, a svoje ideje i dostignuća su znali dobro i naplatiti, pa da bi uživali u njihovom uređaju i njime ukrasili svoj dom, morali ste nerijetko iskeširati i trostruko više nego za one bez njihova potpisa. No i ostali proizvođači su se priključili takvom trendu jer su shvatili da je osim funkcionalnosti, dizajn presudan za odabir, a za ovaj audio sistem, može se primijeniti upravo ta formula.

Philips mcd988

Philips mcd988

MCD988 pruža mnoge mogućnosti, ali prije svega, iznimno je ugodan oku, tako da se za njega možete odlučiti tek ako imate posebno mjesto na koje će biti postavljen kako bi osvajao izgledom prije nego osvoji zvukom. Cijeli set se sastoji od dva zvučnika, subwoofera i dvostrukog CD playera. Iako se radi o 2.1 ozvučenju, glavni zvučnici imaju motorom pogonjene glave, koje se mogu po želji uključiti kako bi okretanjem davali 5.1 ugođaj. Ta rotacija djeluje kao simpatičan dodatak, ali pravi audiofili će ipak više znati cijeniti draži 2.1 zvuka nego simulirani surround, pogotovo kad se u obzir uzme ukupna izlazna snaga od 5300 W.

Philips mcd988

Philips mcd988

Da slučajno ne bi pomislili da jedan ovakav audio sustav dolazi samo kao CD player, on je u mogućnosti ponuditi i puno više, jer tu je podrška za DVD, DivX, VCD, MP3, WMA i JPEG formate, pa je dovoljno spojiti ga na TV putem uključenih HDMI, S-video ili komponentnih izlaza i dobivate univerzalni player koji će osim bogate podrške dati i zavidnu kvalitetu zvuka.

Iako je namijenjen cijelom europskom tržištu, budući da je tek izašao uspjeli smo ga pronaći samo kod britanskih prodavača po cijeni od 250 do 300 funti, pa ako slična cijene bude i kod domaćih ponuđača, ne bi trebala prelaziti tri tisuće kuna.

TAGOVIaudio audio sistem bang & olufsen mcd988 multimedijska stanica philips

Komentiraj