Gadgeti

Stiže!

Aside Banners

Playstation 4 stiže – što očekujemo

Piše , Objavljeno

Nextgen Sonyeva konzola kodnog imena Orbis će biti predstavljena 20. veljače. Pojavile su se svakakve glasine, ali tek ćemo na main eventu saznati što točno Playstation 4 može. Da, PS4. Nitko nije lud da mijenja PS nasljeđe s nekakvim tamo Orbisom.

PlayStationRazlog zbog kojeg će se PS4 prodavati su novi načini igranja, a ne hardverske specifikacije. Pa nije valjda da ih je Nintendo naučio lekciju?

No teško će biti nadmašiti novi Nintendo Wii U koji dolazi sa superkul kontrolerom, a novi Xbox će uz čitav niz novih opcija ubaciti i upravljanje glasom Siri stajl.

Novi Playstation će komunicirati sa svim pametnim uređajima u vašem domu kako bi pružio jedinstveno iskustvo. I Xbox ih je naučio lekciju – u zadnje dvije godine je Microsoftova beba najprodavanija konzola u američanskom kraljevstvu, između ostalog zahvaljujući i brojnim sadržajima i aplikacijama koji baš i nemaju veze s gejmanjem.

Za PS nas izrazito zanimaju launch naslovi, zanima nas koliko će Sonyjeva mreža za gejmere biti funkcionalna i otporna na hakerske napade, zanimaju nas grafičke sposobnosti konzole jer ne želimo da nam već za 3 godine kompleksnije igre počnu cijediti konzolu pa da moramo gledati loading screen čitavu vječnost prije nego počnemo s igranjem. Zanima nas i sustav kontrole. Onaj PS Move magic pimp stick za Harry Potter čarolije nije nikoga oduševio. Iako mi je N64 kontroler najdraži (i najbolniji), jednostavnost i preciznost Sonyevog dualshock kontrolera svi žele ili iskopirati ili nadmašiti. Nadajmo se da će ga zadržati i u četvrtoj inkarnaciji…

Za sve odgovore na ova i druga pitanja ćemo morati sačekati predstavljanje 20. veljače, točno u ponoć po našem vremenu. Možete iskopati stream da saznate sami, a ako prespavate event – mi ćemo vas obavijestiti o svemu.


Mogao je taj teaser izgledati bolje

TAGOVIigraće konzole playstation PS4 sony

Komentiraj