Gadgeti

Aside Banners

Polaroid izbacuje instant-kameru koja će razveseliti sve hejtere digitalnog koji vole fotke u fizičkom obliku

Piše , Objavljeno

Polaroid je tvrtka koja je jedno vrijeme bila toliki sinonim za jednu određenu vrstu fotoaparata da i dan danas instant-kamere svi zovu Polaroid bez obzira dolaze li one od Polaroida, Kodaka, Fujija ili nekog drugog branda. Polaroid slavi 80 godina postojanja, a sad se vraćaju s novom instant-kamerom koju su predstavili na ovogodišnjem CES-u (Consumer’s Electric Show). Polaroid Pop je instant-kamera koja je kvadratastog oblika u koju je ugrađen Zero Ink Printing tehnologija koja očito printa fotke bez upotrebe tinte. Kako se onda fotke printaju? Nećemo pitati nikoga da ne ureknemo.

20 megapikselni CMOS senzor, skoro 4 inčni touchscreen LCD, snimanje videa do 1080p i microSD utor koji podržava kartice do 128 gigabajta. Zvuči dobro, čak i ako ne odlučite printati fotke dok vam svira Outkast i “shake it like a polaroid picture”.

Ako voliš polaroidne fotke ili znaš nekoga tko bi ih cijenio, ovo je vrhunski poklon. Naravno, neće još biti dostupan u prodaji i najavljen je tek za kraj 2017. godine, ali lijepo je znati da ćemo u budućnosti imati tako divan komad prošlosti, malo updatean.

TAGOVIpolaroid

Komentiraj