Gadgeti

Aside Banners

Sealife ECOShot

ECOshot je digitalac koji vam sigurno neće pružiti vrhunske fotografije, neće vam ponuditi ni neke posebno napredne mogućnosti snimanja, ali može ono što niti jedan prije njega nije mogao, zbog posebno prilagođenog kućišta možete s njim snimati pod vodom, i to do 23 metra dubine.

Piše , Objavljeno

Sealife ecoshot

Sealife ecoshot

Već na prvi pogled je očito da se ne radi o profesionalnom komadu opreme, nego o nečemu što će svoju primjenu naći prvenstveno kod hobi fotografa. Kućište mu je gotovo u potpunosti gumirano, pa nema opasnosti i ako ga ispustite s dva metra visine na tvrdu površinu, jer je otporan na takve udarce, no posebnu draž mu daj mogućnost podvodnog fotografiranja bez potrebe nabavljanja posebne podvodne maske.

Opremljen je 6 megapikselnim CCD senzorom, 4X digitalnim zoomom, 2 inčnim displayem i samo 14Mb integrirane memorije. No i utor za micro SD neće puno pomoći zbog limita nadogradivosti memorije na samo 1GB.

Straga

Straga

Ovaj foto aparat posjeduje tri zasebna moda snimanja, Land, Sea i Spy. Dok je za prva dva prilično jasno čemu služe, Spy mod snimanja je namijenjen automatskom fotografiranju s podesivim intervalima od 5 sekundi do 5 minuta. Osim što je dostupan u osnovnoj varijanti, podržava i dodatne bljeskalice i leće koje bi trebala donekle popraviti kvalitetu slike.

Pa ako nemate potrebe za kristalno čistom fotografijom vrhunske rezolucije, nego vam više znači da zabilježite svaki trenutak brćkanja u plićaku ili pokušaja ronjenja na dah, ovaj aparat je dobavljiv po cijeni 200 do 230 dolara.

TAGOVIdigitalni fotoaparat fotoaparat podvodni sealife ecoshot

Komentiraj