Gadgeti

Aside Banners

Sony Cyber-Shot S730

Sony je predstavio najnoviji kompaktni digitalni fotoaparat namijenjen europskom tržištu pod nazivom Cyber-Shot S730.

Piše , Objavljeno

Prema najavama koje stiži iz Sonya, radi se o foto aparatu koji će biti idealan odabir za one koji se tek namjeravaju uhvatiti u koštac s digitalnom fotografijom, jer se radi o digitalcu koji će doći po vrlo pristupačnoj cijeni, a da se opet ta niska cijena ni malo ne odrazi na kvalitetu snimaka koje će vam davati.

Sony cyber shot s730

Sony cyber shot s730

Uređaj je opremljen multi-point autofokusom koji će omogućiti jasne i čiste fotografije čak i kod pokretnih objekata ili onih koji nisu u centru kadra. Kvaliteti slike će svakako pridonijeti i High Sensitivity način rada koji će osjetljivost automatski postaviti na ISO 1250 kako bi eliminirao zamućivanje kod brzo pokretnih objekata.

Razlučivost od 7,2 megapiksela trebala bi biti i više nego dovoljna svakome amateru, a 3x optički zoom će dovoljno približiti udaljene stvari. 2,4 inčni ekran je visoke kvalitete i pregledan je iz širokog kuta, a posebno za ovaj model razvijen je poseban sustav izbornika koji će olakšati snalaženje onima koji nisu baš vični digitalnoj fotografiji. Da bi se početnicima sve još dodatno olakšalo, tu je i savjetnik koji će vam se pojavljivati na ekranu prilikom fotografiranja i preporučivati vam idealan odabir postavki i preferirane rezolucije za kadar koji ste odabrali.

Cyber-Shot S730 pojavit će se na tržištu sredinom siječnja, a cijena mu još uvijek nije objavljena.

KARAKTERISTIKE

Razlučivost: 7,2 MP
Osjetljivost: ISO 100 – 1250
Optički zoom: 3x
Fokusna duljina: 35 – 105mm
Dimenzije: 91.4 x 61.0 x 29.1mm
Težina: 189 g
Ekran: 2,4” LCD
Podržani formati: JPEG, AVI

TAGOVICyber Shot fotoaparat kompakt sony

Komentiraj