Gadgeti

Aside Banners

Sony Cyber-shot T2

Dizajn za modno osviještene, kompaktne dimenzije za one sa desetak gadgeta u džepu, sasvim respektabilnih mogućnosti za nadobudne i cijena za svačiji džep. Sonijev Cyber-shot T2 prolazi za svakoga.

Piše , Objavljeno

Prije svega spomenimo rezoluciju od 8.1 megapiksela i 2.7 inčni LCD display koji jako voli kad ga se pipa. Sastavni dio je Carl Zeiss Vario-Tessar leća s trostrukim optičkim zumom i tehnologija Sony Super Steady Shot koja se brine za stabilizaciju slike dok fotić istovremeno izvlači maksimum iz vašeg amaterizma prepoznavajući grimase na licima, automatski podešavajući ekspoziciju, focus i balans bijele boje.

Naime, dok fotkate posao možete prepustiti samom aparatu koji će automatski okinuti ako se netko nasmije. U slučaju da je više osoba na slici, na touch screenu sami odaberite kome aparat treba posvetiti pažnju. Moguće je okinuti šest “smješećih” fotografija u nizu.

Nakon što vam je T2 tako zdušno pomogao da ulovite idealnu fotku vrijeme je da se iskalite na njegovoj memoriji od 4 gigabajta pucajući fotke ko’ Džon Vejn. Za prostor stvarno ne morate brinuti. U najvećoj rezi stane više od tisuću slika a ako vam to nije dovoljno Sony Cyber-shot T2 rado flerta i s Memory Stick Duo i PRO Duo memorijskim karticama. Da bi izbjegli probleme sa tisućama razbacanih slika sa njima je moguće baratati kako želite. Poredajte ih kronološki, po određenim danima na kalendaru ili ih stavite ih u “favorites”. Prebacivanje omiljenih slika na komp ili pregledavanje istih na telki maksimalno je pojednostavljeno i ugodno za rad.

Sonijev fakin stiže nam ovih dana i to u pet različitih boja kućišta. Najavljena cijena od 350 dolara nikako nebi trebala biti odbojna. Jedino u slučaju pohlepe naših distributera.

KARAKTERISTIKE

Razlučivost:8,1 MP
Optika:3 x optički zum,
Zaslon:2,7” LCD
Ostalo:stabilizacija slike, detekcija lica i osmjeha, Double Anti Blur, 4GB interne memorije
Cijena:oko 350 dolara

TAGOVICyber Shot fotoaparat sony

Komentiraj