Gadgeti

sony rastura

Aside Banners

Sony izbacio klimu za svaki džep – ali doslovno, furaš ju u džepu i hladi te

Piše , Objavljeno

Doduše, džep se nalazi na leđima, između lopatica ti. Plus – video izgleda kao promo video za neki azijski poluproizvod, ali odlučiš mu vjerovati jer na kraju piše “SONY”.

I evo ispada da pola dana pišemo o Sonyju, prvo o ulaganju u Epic Games i sada o ovoj džepnoj klimi.

Dolazi s posebnom majicom koja drži uređaj na vrhu tvojih leđa i funkcionira kao toplinska pumpa koja hladi tijelo. Smeta nas što majica ima v-izrez, ali mi smo cjepidlake.

Hvala nebesima, ne moraš se istezati da dosegneš uređaj, izvadiš ga i namjestiš temperaturu. Prilagođavaš temperaturu smartphone aplikacijom.

Kažu da Sony Reon Pocket može smanjiti tjelesnu temperaturu za 13 Celzijevih stupnjeva – a mi mislimo da je nešto izgubljeno u prijevodu jer nitko ne želi imati temperaturu tijela od 24 stupnja. Pa pretpostavljamo da se vlasnik ove džepne klime osjeća kao da je u okolišu koji je 13 stupnjeva hladniji nego što je to slučaj. Može i grijati, do 8 stupnjeva Celzijevih. Samo disclaimer, nemamo pojma jesu li izvori s kojih smo čitali dobro pročitali i preveli Fahrenheite u Celzijuse i mislimo da cijeli svijet treba imati Celzijuse. Najradije bismo ovu klimu isprobali, već danas.

Problem vidimo u životu baterije od 2 do 4 sata, a vrijeme punjenja je 2 sata. Pa ono… Do posla i nazad zvuči dobro, ali nije baš za yolo idem hengati cijeli dan u grad gledati kmetove kako se znoje jer kad tad će i tebi baterija crknuti. Pa ćeš i ti crknuti. Ali fino napreduje ovo, vidimo budućnost.

Vrijeme izlaska je bilo tempirano za Olimpijske igre u Tokyju, da se već iskoriste svi ti polubogovi kojima je posao znojenje, ali ništa od tog.

Uređaj je ipak izašao – cijena mu je 120 dolara, a majica-držač klime je 20 dolara komad. Čak nije ni skupo. Eto što želimo za rođendane.

TAGOVIklima ljeto vodič za kupnju