Gadgeti

Aside Banners

Sony Vario VN-CX1 Skype miš

Koliko vas je samo puta ljutilo to što miš za vašim računalom nema nikakvu drugu primjenu nago samo da pomičete kursor njime. Vjerojatno ste ga se na trenutke željeli i riješiti upravo zbog te (gotovo) beskorisnosti, ali opet znate da vam je potreban, pa si ne možete dopustiti da ostanete bez njega.

Piše , Objavljeno

Vrijeme gotovo beskorisnih miševa je završilo, jer je Sony na tržište lansirao miša transformatora pod kodnim imenom VN-CX1. Ovaj precizni optički miš će vam poslužiti kao i svaki drugi, ali u slučaju da Skype zazvoni, miš će se transformirati u telefonsku slušalicu i omogućiti vam duge i ugodne razgovore.

sony vn-cx1

sony vn-cx1

Budući da Skype predstavlja telefoniju budućnosti, a bez miša nam budućnosti nema, Sony je napravio stvarno dobitnu kombinaciju spajajući ove dvije potrepštine.

Što se mišje strane tiče, to je sasvim standardni uređaj s tri tipke i scroolom, dimenzija 45.5 � 23.9 � 89.2 mm koji je dodatno opremljen mini zvučnikom i LED svijetlom za signalizaciju poziva.

Kada ga rasklopite, dobiva dimenzije prave telefonske slušalice kojoj će dotadašnji scrool poslužiti za pojačavanje ili stišavanje tona, a pritisak na njega će vam omogućiti stavljanje poziva na čekanje. Koliko god zgodno i praktično ovo izgledalo, teško se oteti dojmu da će žično povezivanje ovoga telefonskog miša predstavljati najveći problem.

Za sada iz Sonya nema nikakvih obavijesti o tome da rade na bežičnom blizancu ove stvarčice, ali su se zato drugi proizvođači (mahom kineski) dali u izradu klonova ovog proizvoda koji možda kvalitetom nisu ni blizu Sonyevom originalu, ali ga funkcijama daleko premašuju.

Sonyev proizvod je dobavljiv po cijeni od 100 dolara, dok kineske pandane ovomu možete pronaći već po cijeni od 40-ak dolara.

TAGOVIkinezi miš skype sony

Komentiraj