Gadgeti

Aside Banners

Sony VGF-CP1 digitalni foto okvir

Uokvirene fotografije vam mogu pobuditi nostalgiju, prisjetiti vas nekog događaja ili osobe, ali ako ste pravi tehno freek, fotografije vam neće značiti ništa, puno više će vam značiti da se nalaze u jednome od najmodernijih digitalnih okvira.

Piše , Objavljeno

Sonyjev najnoviji digitalni okvir VGF-CP1 je upravo to, jedan od najmodernijih i najopremljenijih okvira na tržištu. Dimenzije su mu 177 x 103 x 131mm, a težina čak 530 grama. U tih više od pola kilograma težine krije se ekran dijagonale 18 centimetara, rezolucije 800 x 480 s prikazom 16 milijuna boja.

sony vgf-cp1

sony vgf-cp1

Raspolaže s 512Mb memorije koju možete dodatno proširiti CF/SD karticama ili memory stickom. Osim podrške za gotovo sve moguće formate slike, tu je i podrška za MP3 i WMA formate koje ćete moći preslušati pomoću zvučnika jačine 1,6W. Podrška za video formate je izostala što dolazi kao veliki minus okviru koji bi trebao donositi ”sve što poželite”. No da ne bi bili neutješni zbog nemogućnosti pregleda video zapisa, pomoći će ugrađeni Wi-Fi pomoću kojega ćete se moći spajati na Internet i dobiti pregled Yahoo Newsa, RSS feeda ili mogućnost downloada fotografija (ako već nemate svojih koje bi ubacili u njega).

Ovaj okvir dolazi na tržište 17. svibnja (za početak samo u Japan), dok datum pojavljivanja na drugim tržištima još nije objavljen. Cijena mu je prava sitnica, svega 300 dolara.

TAGOVIfoto okvir okvir sony vgf-cp1

Komentiraj