Gadgeti

Aside Banners

Sony Webbie HD kamere

Sony je na CES-u predstavio novu liniju kompaktnih kamkordera visoke rezolucije, Webbie HD koja u malom kućištu donose velike mogućnosti.

Piše , Objavljeno

Webbie HD Sonyjev je odgovor na rastući trend minijaturnih HD kamera. Početak serije obilježila su dva modela različitog izgleda, ali oba spremna snimati u rezoluciji od 1440 x 1080 točaka pri brzini od 30 sličica u sekundi, a i lako snima fotke rezolucije 5MB.

Video se snima u MPEG4 formatu, na računalo se spajaju putem USB kabela, a PMB aplikacija omogućuje direktni upload na popularne sharing servise poput YouTubea.

MHS cm1 webbie hd

MHS cm1 webbie hd

Sony MHS-CM1 Webbie HD kamkorder izgled poput klasične kamere ali smanjenih dimenzija, a nudi i 5x optički zum, što je rijetkost na ovakvim kamerama. Njegov 2,5 inča širok zaslon može se rotirati za 270 tupnjeva, a kamera video zapise sprema na Memory Stick PRO Duo. Dostupna u ljubičastoj, narančastoj i srebrnoj boji prodavat će se za 200 dolara.

MHS pm1 webbie hd

MHS pm1 webbie hd

Sony MHS-PM1 Webbie HD MP4 kamera više naliči svojim konkurentima u klasi kamera džepnih dimenzija, ali joj se objektiv rotira po osi. Ima 1,8 inča širok LCD zaslon, i prodavat će se po cijeni od oko 170 dolara kada u travnju stigne na tržište.

TAGOVIflip kamera kamkorder MHS-CM1 MHS-PM1 pocket camera sony

Komentiraj