Gadgeti

Aside Banners

Sumvision Ice 1000

U posljednje vrijeme pojavljuje se jako malo MP3 playera koji bi nečim mogli iznenaditi, vjerojatno je tomu tako jer su iPod i Zune suvereno zauzeli većinu tržišta ovih proizvoda.

Piše , Objavljeno

sumvision ice 1000

sumvision ice 1000

Ice 1000 iz Sumvisiona (inače poznatog po proizvodnji računalnog hardwarea) je jedan od najnovijih MP3 playera koji su se pojavili na tržištu i teško je ne uočiti njegovu sličnost s iPod Touchom. Ipak, ne radi se o jeftinoj kopiji, nego o punoprvnom takmacu na tržištu naprednih MP3 playera.

Prihvatljive dimenzije od 90 x 55,5 x 12 mm i težina od samo 62 grama odmah ga čine privlačnim zbog lakog pospremanja gdje god poželite, a budući da je na tragu Ipod Toucha, opremljen je 2,8 inčnim touch screenom. Da se radi o ozbiljnom playeru jasno je već iz samoga kućišta koje je izrađeno od čelika i tvrde plastike da bi se onemogućilo slučajno razbijanje ili oštećivanje, što i nije takva rijetkost kod ovakvih uređaja.

Budući da se radi o MP3 playeru, jasno je da može reproducirati MP3, ali osim njega, tu je još i podrška za WMA i WAV, a da bi se mogao uopće svrstati u višu klasu playera, nije smjela izostati ni podrška za video formate, pa će te na njemu moći i pogledati sve u AVI, MPG4 i WMV formatu, kao i slike u JPEG-u.

Ako se kojim slučajem nađete u situaciji da ga niste napunili ni filmovima ni glazbom, a baš vam treba neka zabava, uvijek ćete imati na raspolaganju FM radio ili igre koje dolaze s njim. Za sve te sadržaje potrebno je i dosta memorije, pa ako vas ne zadovoljavaju 4GB kojima raspolaže, tu je i utor za microSD pa memoriju možete proširiti za još 2GB.

Dobavljiv je po cijeni od 50 funti (480 kuna), pa se može zaključiti da s ovim playerom nećete imati iPod Touch, ali ćete imati dostojnoga klona po dvostruko nižoj cijeni.

KARAKTERISTIKE

Dimenzije: 90 x 55,5 x 12 mm
Težina: 62g
Ekran: 2,8”, 320 x 240p, touchscreen
Memorija: 4GB + microSD utor
Podržani formati: MP3, WMA, WAV, AVI, MPEG4, WMV, JPEG
Ostalo: radio, snimanje glasa, igre
Trajanje baterije: glazba – 10 sati, video ili igre – 4 sata

TAGOVIice 1000 iPod mp3 player povoljno sumvision touchscreen

Komentiraj