Gadgeti

Aside Banners

Swarovski USB prsten

Još od adolescentskih dana računalo vam je bilo najbolji prijatelj. Nikada vas nisu nešto previše zanimali stvarni ljudi, pa se s njima niste baš ni družili. Prije nekoliko godina ste se navukli na WoW i otada niste napustili sobu ni vidjeli dnevnoga svjetla. Godine prolaze, a biološki sat kuca...

Piše , Objavljeno

Swarovski prsten

Swarovski prsten

Tumarajući bespućima WoW upoznali ste zanimljivu vilu, razmijenili mailove, naposljetku se upoznali, ljubav je bila neminovna. Sada ste se vjerojatno odlučili na korak više i osnivanje ne-virtualne životne zajednice, ali niste sigurni jeli i s druge strane razmišljanje isto. U tom slučaju evo nečega čemu ni jedna ”vila” neće odoljeti, Swarovski USB prsten.

Kao što je i očito, riječ je o prstenu, ali ovaj nećete samo nositi na prstu, već ćete u njemu nositi dragocjene podatke jer se ujedno radi i o USB sticku, kod kojega je zaštitna kapica izrađena od Swarovski kristala.

Već na prvi pogled je jasno koliko je ovo nepraktično i ne tako ugodno oku, ali ipak ljubav ne poznaje ni granice ni ukuse, pa tako ni ona koja se rodi u virtualnom svijetu.

TAGOVIprsten Swarovski usb stick

Komentiraj