Gadgeti

Aside Banners

Trust Ultra Small Bluetooth

Bluetooth je danas sigurno najpopularniji način bežičnog povezivanja. Ako ćete uz svoj prijenosnik nositi miša, externi HDD, slušalice i još nekoliko potrebnih stvarčica, i onda sve to povezivati žicama, izgubljen je smisao mobilnosti.

Piše , Objavljeno

Pravo rješenje za takve slučajeve je bežično povezivanje svih potrebnih uređaja, naravno, putem Bluetootha. Pametne glave iz Trusta dosjetile su se toga da vam ovdje problem može predstavljati i Bluetooth adapter, ako ga već nemate ugrađenog u svom prijenosniku, pa su na tržište upravo izbacili adapter extremno malih dimenzija.

Instalacija je vrlo jednostavna, jer se radi o standardnom USB uređaju, tako da ga je dovoljno samo spojiti na računalo. Kompatibilan je sa svim postojećim Bluetooth standardima, a u Trust-u tvrde da mu je brzina i do tri puta veća nego u standardnih adaptera.

Ono što je najvažnije kod ove stvarčice su upravo njene dimenzije, jer sa samo 7 mm, koliko je dug dio koji će viriti iz računala, nećete ni primijetiti da je na računalo spojen neki vanjski uređaj, tako da više nema potrebe za nošenjem i spajanjem adaptera, jer ova stvarčica može cijelo vrijeme biti spojena na vaše računalo.

Ovaj adapter je dostupan na tržištu tek nekoliko dana, a na policama trgovina trebao bi se pojaviti početkom 2008. a koštat će stotinjak kuna.

TAGOVIadapter bluetooth laptop usb

Komentiraj