Gadgeti

Božić je blizu

Aside Banners

VIDEO Kao Spider-man obožavatelji znamo što želimo za Božić – Spider-Bota

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Podcastage/Youtube

Nije tajna da će Disney izmusti sve ikada kako bi zaradio neke novce (jeste i vi sada pomislili na jadan Star Wars?).

Nastavljaju u tom trendu, ali nekim željama izazvanim tim trendovima se vrlo teško odupiremo. Prošle godine je to bila Thanosova rukavica sa svih pet Infinity kamenčića, a danas je to Spider-Bot.

Ako ne znate što je Spider-Bot – možemo vam pomoći. Pretpostavljamo da onda niste igrali zadnjeg Spider-Mana na PlayStation četvorci. U toj igri Peter Parker ima svakakve tehnološke svaštarije koje je sam sklepao. Jedna od njih je mali simpatični Spider-Bot kojeg upravljate u side-misijama. S njim tjerate golubove, malo stresete neprijatelje strujom, preslušavate razgovore, penjete se kroz ventilaciju i tako dalje.

Spider-Bot je ekskluziva kojom obilježavaju otvaranje Avengers Campusa. (Da, znamo, svi se zatvaraju, a oni nešto otvaraju…)

Sve u svemu, ako želite glumiti Spider-Mana onda želite imati Spider-Bota.

Gdje i kako ih nabaviti? Samo trebate odletjeti u Ameriku, točnije u Kaliforniju. Ne trebate baš ulaziti u Disney Park, ali u njegovom takozvanom Downtown Disney dijelu možete nabaviti ovog “robotića”.

Trebate uzeti u obzir da ih je limitirani broj, a prednost imaju godišnji “pretplatnici” parka.

Stoga, ako imate nekog rođaka u Kaliforniji recite mu da je Spider-Bot dostupan od 5. studenog te da imate frenda koji želi jednog za poklon. Hvala unaprijed na predobrom Božićnom poklonu za koji ne želite ništa zauzvrat.

TAGOVIAvenger disney Spider-Man