Gadgeti

Podcaste eto nas, dolazimo

Aside Banners

VIDEO najbolji YouTube kanal za recenziju mikrofona – Ne pretjerujemo

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Podcastage/Youtube

Svakako provodimo vrijeme na internetu. Fokusirano radimo, ali i fokusirano ne radimo, nego pretražujemo internet, ne bi li našli nove popuste za Crni petak. Žuljaju nas pare u džepu.

Svašta pretražujemo. Grafičke kartice za novo računalo, monitore, DSLR kamere, tražimo je li novi PlayStation uopće negdje dostupan, mikrofone i slično.

Kada se “okomimo” na jedan proizvod onda pokušavamo što više saznati o njemu. Često čitamo recenzije raznih portala, Amazon kupaca, ali gledamo dosta YouTube video recenzija. Njima najviše vjerujemo jer u konkretnom slučaju mikrofona – čujemo sve u akciji.

Prema YouTube recenzijama – lako je naći mikrofon koji je na dobrom glasu, ali nije lako naći mikrofon koji naš glas čini dobrim.

Svi većinom hvale svaki mikrofon ili bilo što, što recenziraju. Ne možemo više nikome vjerovati jer se svi pokušavaju svidjeti nekome. Teško je naći osobe koje znaju što rade, razumiju materiju s kojom se bave te je izvedba svega na visokom nivou.

Srećom imamo dobre prijatelje sa sličnim interesima pa nam često pošalju dobre preporuke. Nisu nam dali dobru preporuku za mikrofon, ali smo dobili odličnu preporuku za osobu koja recenzira mikrofone najbolje na čitavom YouTube svijetu.

Radi se o kanal koji se zove Podcastage. Na njemu njegov voditelj, koji se naziva Bandrew, recenzira svu tehniku potrebnu za vođenje odličnog podcasta. Osim toga, također dijeli užasno dobre savjete uz pomoću kojih možete poboljšati vašu online emisiju.

Nas je kupio sa svojim playlistama u kojima recenzira mikrofone, a sve ih je posložio unutar određenog budžeta. Primjerice od 0 do 10 američki dolara, 11 do 24 i tako dalje.

Također, on itekako zna o čemu priča i što radi, a videi su mu jako dobro strukturirani – što vrlo rijetko viđamo. Možete preskočiti na označeni dio koji vas zanima, na primjer skočite odma na minutažu usporedbe s drugim mikrofonima.

Podijelit ćemo s vama video s kanala koji smo prvi pogledali, možda se i vi navučete. Gledamo ga često, a ne treba nam mikrofona toliko.

TAGOVIPodcastage youtube