Gadgeti

Aside Banners

Vijesti bliže no ikad uz CroRSS

Danas smo svi postali news junkiji. Pomisao da će se nešto dogoditi, a da baš mi to nećemo doznati među prvima, nekima je gotovo nepodnošljiva. Od sada, sve najnovije domaće vijesti lako je pratiti i na mobitelima.

Piše , Objavljeno

Mobi CroRSS omogućava lako i pregledno praćenje novih vijesti na mobilnim preglednicima. Mobilna verzija popularnog online RSS readera sadrži pregled deset najnovijih vijesti s najvećih domaćih news portala. Dakle, zabilježite odmah u svoje mobitelčiće ovu adresu (http://mobi.cro-rss.com/) jer zasigurno će vam zatrebati.

CroRSS.com

CroRSS.com

CroRSS svako je najopsežniji domaći online RSS agregator. U ovom trenutku prati 775 kanala, a u bazi sadrži preko milijun objavljenih tekstova. Sve vijesti podijeljene su u tematske kanale, sajt je pregledan i lagan za korištenje čak i onima kojima kratica RSS ne znači ama baš ništa. A trebala bi vam značiti to da ćete, putem ovog sajta, na jednom mjestu moći pratiti vijesti i tekstove objavljene na domaćim news portalima i drugim sajtovima. Naravno, tako možete pratiti i najnovije objave s naša dva sajta, ovog na kojemu se upravo nalazite i Idesh! Magazina.

Na CroRSSu se možete i registrirati i prilagoditi svojem ukusu vijesti koje ćete konzumirati, pa će vas doza vama prilagođenih tema dočekati bez obzira na to s kojeg računala pristupate. Dakle, ne časite časa, jer možda vam je već nešto promaklo. Ako i jeste, naći ćete to na CroRSS.

TAGOVIcrorss internet mobitel rss vijesti web

Komentiraj