Gadgeti

Aside Banners

Voodoo Envy 133 – najtanji laptop

Envy 133 tanak je ravno 17,7 milimetara (0,7 inča) i to ga čini tanjim i od MacBook Aira za 1,5 milimetara.

Piše , Objavljeno

voodoo envy 133

voodoo envy 133

Voodoo je proizvođač gejmerskih računala, brand u vlasništvu Hewlett Packarda, a njihov šminkerski mališan baziran na Intel Centrino tehnologiji, na tržište bi trebao izaći tijekom sljedećeg mjeseca po cijeni od 2.100 dolara za početni model. Naravno, ne radi se o gejmerskom modelu, već o proizvodu iz Voodoove Business jedinice.

Envy, koji bi valjda trebao izazivati osjećaj zavist kod konkurenata, stiže u dvije boje, bijeloj i crnoj, u izdržljivom kućištu od karbonskih vlakana dimenzija 17,7 x 229 x 321 mm. Kućište se može personalizirati bojama i finišima iz Voodoo Allure palete, te gravurama.

najtanji laptop

najtanji laptop

Uz uobičajene tehničke karakteristike, Envy ima vlastiti Voodoo IOS, bootware koji se diže u roku od par sekundi i omogućuje brz pristup internetu, odnosno browseru i Skypeu bez podizanja “pravog” operativnog sustava, odnosno Viste.

U eventualnom nedostatku Wi-Fi veze, router možete ukopčati direktno u kućište strujnog adaptera umjesto u laptop. Adapter šalje Wi-Fi signal i možete biti spojeni čak i ako iskopčate strujni kabel iz laptopa.

voodoo envy 133

voodoo envy 133

Tipkovnica je pozadinski osvijetljena, a senzor se brine da slučajno ne aktivirate touchpad dok tipkate (ovakvu stvarčicu trebali bi imati svi laptopi!), a tu je i senzor koji automatski podešava osvijetljenost 13.3 inča dijagonale širokog LED WXGA (1,280 x 800) zaslona.

Iako je vrlo tanak, Envy ima dva USB porta od kojih jedan radi i kao eSATA priključak, i HDMI port. Nema integrirani optički pogon, ali eksterni je uključen u cijenu.

TAGOVIair centrino envy 133 hp intel laptop macbook tanki voodoo

Komentiraj