Gadgeti

gro gadgeta

Aside Banners

Vruća roba iz svijeta tehnologije, gadgeti za svakog tko ima oči, palac ili hejta slaganje odjeće

Piše , Objavljeno

Bacili smo preglednik noviteta i bijele tehnike. Premijerno na novo vam donosimo vruću robu iz svijeta tehnike, tehnologije, hi-tech sitnica i ostalih gadgeta koji nam možda i ne trebaju, ali ih svakako moramo imati. Sedam je dana u tjednu i za svaki dan imate jednu stvarčicu. Uživajte!

Fallout T-51 USB port

Da li vam treba još USB portova? Vjerojatno ne. Osim ako ne koristite MacBook haha. Bilo kako bilo sada imate pravog čuvara vaših USB stickova. T-51 ne izgleda samo kul, nego iza možete prikopčati čak 4 USB-a. Bili fan Fallouta ili ne ovo je savršeni detalj za radni stol, pa makar komp držali na kuhinjskom stolu punom mrvica. Ako vam žena/djevojka prigovara recite joj da ujedno zbog iste ‘igračke’ wi-fi ide brže nego inače i da je neophodno ako mislite oboje biti na Instagramu. Možda vas pusti na miru, ako ne – barem ste pokušali.

LG OLED R

View this post on Instagram

LG is changing the face of the regular TV with its rollable Signature OLED TV. Yes, rollable! LG is looking to solve the problem of having a huge black thing in your space and how black it looks when it's off. Lol. The LG Signature OLED TV R literally rolls away when you're not watching and transforms into a rectangular box. The TV can be rolled to different display modes. When it is raised a few inches high, it shows information like time, weather, music track info etc. The second mode lets you play ultra wide ratio films without the black bars and the last mode gives the regular aspect ratio for TV, movies and series. The TV will be available later in the year and no price has been fixed yet. It will not be cheap though, we hear. #tv #lg #lgoledtv #oledtv #lgsignatureoledtvr #innovation #roll #rollable #tvmode #tvshows #alexa #cool #coolstuff #future #2019 #price

A post shared by brandr' (@brandr_) on

Dafuq? LG je početkom 2019. godine izbacio OLED R smart televizor koji se može srolati. I to ne da se samo može srolati, nego se sam srola na dodir tipke i to u svoje ružno bijelo ‘kućište’ koje možete postaviti bilo gdje. Budućnost je u kući ludi moji! Još uvijek je riječ o prototipu i ovo je samo fleksanje mišića konkurenciji. Ali do kraja godine možemo očekivati serijsku verziju za sve smrtnike, odnosno one koji imaju dovoljno love za potrošiti za samorolajući TV od 65 inča. Ne za ‘nemam para ni za polovni LG’ smrtnike.

Harley-Davidson Super 73

Nisam mislio da ću ikada Harley-Davidsone svrstati u svijet gadgeta i elektronike, ali evo, došao je i taj dan. H-D izbacio je dva elektro noviteta od kojih je jedan samo ne tipični Harley-Davidson i oduševljeni smo. Elektro moped je koncept koji krajem godine treba izaći u sličnoj varijanti, ali pogledajte ga samo. Idealan za otići po namirnice u 200 metara udaljeni dućan ili po kanister goriva kada vam je auto nestao suh. Malo jeste hipsterski, ali ne možemo si pomoći jer je kul, a love za pravi Harley-Davidson nemamo.

Stolna verzija balona koji pleše

…jer ne znamo kako se to drugačije zove. Ti baloni su uvijek bili i ostali zanimljivi iako se nikad nismo bacali na njih. Ne znači da nećemo. A sada možete uživati i u mini verziji na radnom stolu. Izaberete boju, spojite ga na komp i to je to. Nikad bolje potrošenih par dolara. Nije da nam koristi, nije da nam treba, nije zanimljivo nakon pola sata, ali opet imamo taj nagon u sebi koji klikne na Amazonu i naruči ga doma. Nema veze, uvijek se može pokloniti nekome za Božić ako se sačuva kutija.

Foldimate

View this post on Instagram

Sering merasa kesulitan untuk melipat pakaian dengan rapi? Pada acara CES 2019 di Las Vegas, Amerika Serikat beberapa hari yang lalu, Foldimate memperkenalkan FoldiMate, sebuah robot yang bisa membantu kamu dalam melipat pakaian.⠀ ⠀ Memiliki mulut dan penjepit di bagian atasnya, FoldiMate bisa melipat baju dan celana secara otomatis dengan mendeteksi pakaian yang dipasang di penjepitnya itu.⠀ ⠀ Untuk melipat sebuah baju atau celana, FoldiMate membutuhkan waktu sekitar sepuluh sampai lima belas detik. Hasil pakaian yang telah selesai dilipat bisa diambil pada bagian bawahnya,⠀ ⠀ Selengkapnya di blog reviewcorner.id dan jangan lupa follow akun @reviewcorner.id untuk update berikutnya.⠀ ⠀ @foldmate #foldimate #robot #ai #appliance #home #machine #laundry #clothes #random #news #ces2019 #reviewcorner #reviewcornerid

A post shared by reviewcorner.id (@reviewcorner.id) on

Zaboravite slaganje robe, od sada možete imati Foldimate, robota koji vam slaže robu za razliku od vas koji je bacite samo preko kreveta ili stolice. Foldimate je robotski prika koji je veličine hladnjaka u studentskom stanu. Znači za ove garsonijere ne vrijedi baš toliko. Osim ako preko nemate miljetić i bijele porculanske figure, ili vam ujedno gore stoji mikrovalna ili televizor. Vama na izbor ako ste spremni izdvojiti 980 dolara bez poštarine. Ovo bih kupio mami da joj se iskupim za sve godine jer je za mene ljenčinu slagala odjeću.

Sony WH-1000XM3

Slušalice su bile must have ‘detalj’ u 2018. godini. Znamo da od sada ide sve prema gore. U moru noviteta, dizajnova, mi smo izabrali onaj koji se najviše hvali. Sonyjev model ima na desetke opcija i funkcija i to da ne računamo stop i play dugmiće. Bežične slušalice imaju tehnologiju blokade buke koju si sami prilagođavate. Kompatibilne su s glasovnim pomoćnikom i imaju hrpu dodatnih opcija. Uz to sve su proglašene najboljim za 2018. godinu i to upravo za najbolji zvuk i kvalitetu. Za skoro 400 dolara i moraju biti najbolje ikad.

Lexar USB na otisak prsta

Jedan gadget koji treba apsolutno svakome. USB koji ima skener za otisak prsta. Znači da na njega možete pohraniti što god vam je volja, a ako odmah mislite na pornjavu, privatne filmiće i fotke onda si definitivno naručite jer znamo na čemu ste u samom startu. Mi smo mislili na nešto drugo čega se ne možemo sada sjetiti, ali nema veze. 128 GB je valjda dovoljno za sve koji misle skrivati nešto. USB može spremiti ukupno 10 otisaka prsta. Tako da nije potpuno beskoristan ako ostanete bez palca.

TAGOVIfallout gadget harley davidson must have slušalice sony usb

Komentiraj