Auto & Tech

Aside Banners

Gajba puna gadgeta

Uljepšajte dan sebi ili svojim frendovima ubadanjem ovih "boli glava " gadgeta od kojih su neki čak i korisni.

Piše , Objavljeno

Jel’ ima bolje od liste fantastičnih i otkačenih gadgeta koji itekako mogu poslužiti? Sljedeće štivo smatrajte obaveznom lektirom i počnite štedjeti lovu.

Stolna mini klima

Stolna mini klima

Stolna mini klima

Sjedenje za kompom u vrućim ljetnim danima može biti znojna zabava ako nemate klimu, a čak i ako je imate možda nećete uvijek imati koristi od nje u svojoj zabačenoj sobi. Stoga je tu ova praktična i jeftina stolna “klimica” koju možete vucarati gdje god vam paše jer može raditi i na baterije.
Unutar nje se krije plastična bočica koju prethodno morate napuniti vodom i zamrznuti, a mali ventilator će preko nje puhati lagani povjetarac u smjeru kojem želite. Navodno je jako tiha i neće vam smetati, a za cijenu od nepunih dvadeset dolara isplati se i riskirati.
Gdje ima? >>

švicarska olovka

švicarska vojna olovka

švicarska vojna olovka

Swiss Army olovka mogla bi zamijeniti pola vaše garaže, a služi i kao svako drugo škrabalo. Osim što može pisati pod vodom i izvrnuta naopačke jer posjeduje poseban ketridž koji je odobrila i NASA, njome možete zategnuti šeraf, rezati ugrađenim škarama i nožićem, osvijetliti mračni kutak, turpijati nokte, guliti patlidžane, ma nema toga što sa njom ne možete, a ona će uvijek biti spremna ispisati liniju dugu čak 5.6 km! Dostupna je u nekoliko različitih boja a cijena je nepunih 75 dolara.
Gdje ima? >>

Motorizirani fridž

Motorizirani frižider

Motorizirani frižider

Motorizirani fridž je ko’ stvoren za urbane ljude koji žive ubrzanim tempom života s hladnom pivetinom uz sebe. Mnoge su pogodnosti ovog fridža na električni pogon.
Zamislite samo bježanje s roštiljade brzinom od dvadesetak kilometara na sat i to sa gajbom ispod guzice, ili recimo kruzanje po plažama osvježavajući sunčanicom omamljene Čehinje. Sada po prvi put možete uživati i u prisilnom šopingu na koji vas je odvela vaša draga i laganini kruzati iza nje s hladnom dudom u ustima i boli vas taban koliko će to trajati jer moto fridž može podnijeti 115 kila tako da će se u njemu naći i više nego dovoljno mjesta za vaš osvježavajući potok.
Ako vas cijena od 500 dolara pogađa tamo gdje ne treba, samo još jednom pročitajte navedene pogodnosti i sve pet. I za kraj, taman kad smo pomislili patentirati “šleper verziju” netko nas je preduhitrio.
Gdje ima? >>

Zvijer od miksera

zvjerski mikser

zvjerski mikser

Ako išta treba podržavati onda su to izumi koji će vašu žurku pretvoriti u show o kojem ćete pričati i unucima. Ovaj ultimativni mikser, ili bolje rečeno strojčina od miksera stvorena je za igranke na kojima će kokteli teći u potocima.
Zvijer je pokretana pravim motorom koji šljaka na plin i ima 23 kubika. Za one kojima to ništa ne znači, znajte da skuteri na kojima vam pod prozorom svaki dan zuje klinci većinom imaju 50 kubika i čist fino potegnu.
Izbacite starce, pozovite ekipu, nalijte u njega što vam padne po ruku i stisnite gas okrenuvši ručicu baš kao na motoru. Nema ruku koje će njega zamijeniti. Cijena je 300 dolara, a eventualno bi vam trebala brošurica sa receptima za koktele i ludilo može početi.
Gdje ima? >>

Kamera za kacige

Kamera za kacige

Kamera za kacige

Ok, bez muljanja. Nismo stavili ovu kameru ovdje kako bi vi dobili ideju kako napokon snimiti ludu vožnju na montiću ili skakanje padobranom i vašu histeričnu facu. Ovo je namijenjeno ljubiteljima kućnih pornića.
Ko’ je još vidio mučiti se mobitelom u jednoj ruci, a pridržavati se drugom. Od sada je tu punim imenom:”Oregon Scientific ATC-2000 Helmet Cam” kamera. Za cijenu od samo 129 baksa dobit ćete hands-free bežičnu kameru s internom memorijom uz mogućnost nadogradnje SD memorijskim karticama do 2GB. Za detaljno podešavanje tu je LCD display. Kamera podržava rezu snimanja do 640×480 i raspolaže s 30 frejmova po sekundi. Neloše a?
Gdje ima? >>

Radar za amatere

Radar za amatere

Radar za amatere

Obzirom da nije za profiće, ovaj 355 grama težak pištolj za mjerenje brzine sasvim je dovoljno osjetljiv i podržava raspon od 5 do 200 kilometara na sat.
Nabubajte u njega šest AAA baterija i zabava će porajati stotinjak sati. Uz manualno “pucanje”, SRA3000 Radar ima i opciju automatskog okidanja tako da se ne morate previše zamarati. Domet mu je šezdeset metara za loptice i sitnije objekte, a kilometar za aute. Domet za komade na rolama tek trebamo ispitati samo da nabavimo policijsku uniformu. Cijena je 177 dolara.
Gdje ima? >>

TAGOVIfrižider gadgeti kamera klima mikser olovka radar

Komentiraj