Gaming

carica

Aside Banners

85 joj je godina i Youtuberica je! Gaming baka priželjkuje novi nastavak popularne igre

Piše , Objavljeno

Izvor: YouTube screenshot

85-godišnja YouTuberica Shirley Curry najpoznatija je odanim obožavateljima Skyrima kao Skyrim baka. Curry igra Skyrim na YouTubeu od prvog izdanja igre koje je izašlo 2011. godine i često je streama s više od milijun predanih pretplatnika na svom kanalu.

Zapravo, Curry je postala takva ikona u zajednici Skyrim da će se pojaviti kao NPC (lik u igri s kojim ne možete igrati) u The Elder Scrolls 6. Međutim, čini se da voljena Skyrim baka postaje nestrpljiva čekajući sljedeću igru. Tijekom nedavnog razgovora s obožavateljima Curry je upitana što bi rekla direktoru Bethesde Toddu Howardu. Skyrim baka nije dvojila te rekla da samo želi igrati The Elder Scrolls 6 prije no što umre.

Curry je također otkrila da bi voljela da The Elder Scrolls 6 uključuje više jezivih zadataka. Očito baka izražava stavove većine zajednice jer su i ostali hardcore fanovi izrazili slične želje. Nažalost po sve njih, još nije potvrđen datum izlaska sljedećeg dijela popularne igre. Međutim, dugo očekivana igra bit će glavni fokus Bethesdina nakon izlaska Starfielda sljedeće godine. No, to znači da bi obožavatelji mogli čekati najmanje tri godine jer je direktor Bethesde Howard nedavno potvrdio da je igra još u pretprodukciji.

Ovo je rastužilo Curry jer izgleda da njezine šanse za igranje igre postaju sve manje. Popularna YouTuberica je nažalost doživjela moždani udar nekoliko mjeseci prije svog nastupa na PAX Eastu, zbog čega je potpuno zaboravila kako se igra. Srećom, čini se da se brzo oporavlja, što je dobra vijest za obožavatelje njihovog omiljenog Skyrim YouTubera.

Obožavana baka objavljuje streamove svog gejmanja na YouTubeu od 2015. godine i brzo je postala istaknuta figura u cijeloj Skyrim zajednici. Bethesda je također priznala Curryjin značaj na možda najbolji način na koji su mogli, naime, najavili su da će je uključiti kao lik u The Elder Scrolls 6. Odluka dolazi kao odgovor na peticiju koju su fanovi pokrenuli 2019. godine. Peticija je dosegnula 50 tisuća potpisa podrške za Skyrim baku koja će postati ovjekovječena kao NPC.

TAGOVIbaka igra igrice igre Skyrim The Elder Scrolls