Auto & Tech

pravi će se ustati

Aside Banners

Eminem najavio sudjelovanje u popularnoj igrici! Bit će predstavljen na sljedećem Fortniteovom događaju uživo

Piše , Objavljeno

Izvor: Twitterscreenshot@HYPEX

Fortnite je u utorak najavio „Big Bang“ koji će početi 2. prosinca u 20 sati i označite „novi početak“ za igru. Nekoliko sati kasnije, Eminem je skočio na Twitter i podijelio video zadirkujući suradnju s divom svijeta videoigara.

Trailer ne otkriva previše detalja i puno dodatnih informacija, iako je zvučno popraćen Eminemovom pjesmom iz 2020. „Tone Deaf“, u kojoj Em repa o „igranju Fortnitea s tvojom bakom“.

Big Bang je Fortniteov događaj koji počinje u subotu, 2. prosinca 2023., u 14:00 ET ili u 20:00 po lokalnom vremenu. Iskustvo će biti dostupno kroz opciju Battle Royale u Discoveru, 30 minuta prije, tako da možete uskočiti prije nego što se događaj počne pripremati. Pozovite svoje prijatelje jer događaj podržava do četiri igrača.

Kako nam prenosi Hypexu, profil na Twitteru usredotočenom na vijesti o Fortniteu, Eminemova suradnja s igrom uključivat će nove skinove posvećene reperu, a jedan će navodno nositi naziv Slim Shady, a drugim imenom Marshal Mathers No More.

Ideja Eminemove suradnja bit će slična događaju kojeg je na platformi Fortnitea izveo Travis Scott 2020. pod nazivom „Astronomical“. Scottov „Astronomical“ postavio je rekord za najveće okupljanje u povijesti Fortnitea, s početnim brojevima posjećenosti koji su mjerili 12,3 milijuna istodobnih igrača i 27,7 milijuna jedinstvenih igrača koji su se pridružili u pet ukupnih emitiranja tijekom prva tri dana.

 

TAGOVIbig bang eminem fortnite Gaming Marshall Matters No More report slim shady Tone Deaf travis scott