Gaming

kao harry

Aside Banners

Hogwarts Legacy je zaludio Internet i ruši sve rekorde pred sobom

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Čarolija se 2001. godine prvi puta preselila iz knjiga na velike ekrane, a sada se prelila i u gaming svijet. Prije dvije godine izašao je trailer za Hogwarts Legacy, igru Warner Brosa koja je apsolutno zaludila Internet.

Obožavatelji Harrya Pottera su dugo morali čekati na službeni izlazak igre, a čekanje se napokon i isplatilo. Brojke koje postiže Hogwarts Legacy u gaming industriji nisu zabilježene u posljednjih dvadesetak godina. Točnije 22 godine. Čak niti hit igra Elden Ring nije ni blizu prodaji avantura u Hogwartsu. I izgleda odlično!

Pa što je to toliko posebno u toj igri? Riječ je o open-world RPG igri u kojoj možete slobodno istraživati svijet u kojemu se nalazite. Niste ograničeni linearnim i strukturiranim pravcem igranja. Radnja igre se odvija u 1899. godini, odnosno sto godina prije Harryjevih avantura u školi. Hogwarts Legacy je doživio premijeru 10. veljače, a od tada se ne skida s liste najpopularnijih igara na svim gaming platformama.

Igra je također postala najgledanije na streaming platformi Twitch sa više od milijun jedinstvenih gledatelja.

Igra je sada dostupna za Playstation 5, PC i Xbox Series S/X, ali će stići iza PS4, Xbox One i Nintendo Switch.

Ukoliko je i vas zainteresirao predivni magični svijet Hogwartsa za igranje ove igre, morat ćete izdvojiti 75 eura. Ali ne zaboravite, magija nema cijenu tako da je ovo sitniš!

TAGOVIGaming Harry Potter igre pc igre playstation 5 twitch