Gaming

replaying soon

Aside Banners

Iscurile snimke remasteriranih Grand Theft auto igara – klasici izgledaju još bolje

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Svega jedan dan prije nego što će igre izaći, na Youtubeu i Redditu su se pojavile snimke remasteriranih GTA igara. GTA III, Vice City i San Andreas izgledaju bolje nego ikad, a očito je da ćemo morati izdvojiti vremena kako bismo ponovno zaigrali ove klasike.

Dobili smo ranije trailere za ovaj projekt oživljavanja starih igara, ali iz Rockstara nam nisu uopće pokazali kako će izgledati sama grafika dok igraš igru.

U redakciji smo ipak najveći fanovi Vice Cityja od navedenih igara, ali i GTA III i San Andreas izgledaju odlično.

Cijena ove remasterirane trilogije naslovljene Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition će izaći 11. studenog po cijeni od 59.99 dolara – a bit će dostupna digitalno i za Nintendo Switch i za PS4 i PS5, Xbox One i Series X/S konzole, a moći će se igrati i na PC-ju. Komentari gejmera su podijeljeni – neki jedva čekaju ovaj release, neki ga nazivaju recikliranim smećem – ali mi bismo se vrlo rado podsjetili ovih igara, k tome bez nazubljene grafike zbog koje možeš oslijepiti.

Fizičko izdanje stiže tek 7. prosinca (kom to treba?), a moći ćeš zaigrati i ove igre na iOS-u i Androidu – ali tek iduće godine.

TAGOVIGaming Grand Theft Auto gta igre remaster rockstar