Gaming

Živa istina!

Aside Banners

Kroničan manjak PS petice u nekim zemljama možemo pripisati pljačkama u stilu Brzih i žestokih

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: Movie Car Chases HD/YouTube screenshot

Razne teorije zavjera kruže internetom zašto PlayStation petice nema nigdje. Naša pretpostavka je bila da Sony uopće nije izradio više od par milijuna primjeraka te je sada pitanje kada će ih ponovno moći napraviti i poslati.

No, u Velikoj Britaniji je istina puno luđa od naše teorije.

U Elizabetinom kraljevstvu također kronično nedostaje najtraženijih uređaja i pri tome ne mislimo na novu Nvidia grafičku karticu, jednu iz RTX serije (zaboravili smo koja točno jer nam se sve čine kao da su iste), nego PlayStation peticu.

Naime, u Ujedinjenom Kraljevstvu je prijavljeno vrtoglavih 27 slučaja pljački kamiona u pokretu.

Da, kamion vozi i grupa lopova s nekoliko auta ukradu teret kamiona tijekom vožnje… Ako ste se pitali jesu li scene iz Brzim i Žestoki moguće – eto nam odgovora.

Taj opasan manevar se naziva rollover te uključuje nekoliko auta koji opkole kamion dok nekoliko hrabrih manijaka uđu u prtljažnik kamiona te uzmu sve što im treba.

Tako je nestalo i nekoliko Plejki.

Nama ovo zvuči suludo, ali ako je Vin ovo uspio izvesti, zašto ne bi John Tully iz Liverpoola. (Ne znamo postoji li John Tully u Liverpoolu i je li on dio ove bande. Izmislili smo to ime narativa radi, a ako smo pogodili – nemojte nas prijavljivati nadležnim službama jer nemamo ništa s tim)

Nakon što smo sve to čuli i saznali da je istina – imamo i novu teoriju zavjere.

Što ako je sam Sony organizirao sve te krađe jer Plejke koje se trebaju dostaviti nisu gotov proizvod te si time kupuju vrijeme? “Prodaju” ih i onda ukradu natrag…

Ako je ovo istina i mi nestanemo u narednih nekoliko dana – bilo je lijepo poznavati vas.

TAGOVIfast and furious playstation 5 UK