Gaming

gran chairismo

Aside Banners

Logitechov kokpit i volan za trkaće igre koštaju kao polovni automobil

Piše , Objavljeno

Izvor: Logitech

Logitech u svojoj ponudi ima prvi trkaći kokpit čija je cijena 600 dolara, a savršen je dodatak vašem gaming volanu od 1000 dolara. I pedalama, ne smijemo njih zaboraviti — po niskoj cijeni od 350 dolara. Cijena kompleta? 1950 dolara. Gotovo dvije tisuće dolara? Za tu cijenu možete stvarno kupiti polovni automobil. Jasno nam je da namjena nije ista, ali nismo nikada očekivali kako će trkaće igre postati ovoliko ozbiljne i dobiti ovakvu periferiju.

Logitech racing kokpit 5
Galerija

Izvor fotografija: Logitech

Sjedalo kokpita je vrhunsko (barem tako kažu), napravljeno je od Actifit materijala koji se prilagođava vašem tijelu i ne podiže vam tjelesnu temperaturu. A znate kako neki tekstilni materijali na uredskim stolcima znaju grijati što vam nikako ne treba dok jurit 300+ na sat, makar virtualno.

Ovaj kokpit možete koristiti i s drugim volanima i pedalama što ublažava udar na vaš novčanik, ali hoćete li to stvarno htjeti? Ako već kupujete jeftinije volane i pedale, želite li dati 600 dolara za kokpit koji baš nije lagan i sklopiv, što znači da će vam zauzimati dragocjene kvadrate vašeg doma.

 

Logitechov kokpit i volan za trkaće igre koštaju kao polovni automobil