Gaming

Aside Banners

Multiversus je besplatan klon Nintendove legendarne igre Smash Bros., bit će hitčina!

Piše , Objavljeno

Izvor: Youtube Screenshot

Smash Bros je bio ogroman Nintendov hit u kojem si mogao šamarati protivnike kao Pikachu, Super Mario ili Link iz Zelde. Iskombinirali su sve svoje najpopularnije likove u izrazito zabavnoj i zaraznoj igri koja je bila kombinacija mehanike Street Fightera i Super Maria. Sada postoji free-to-play klon s Batmanom, Supermanom i… Aryom Stark, Bugs Bunnyjem i Shaggyjem iz Scooby Dooa?

Igra je pretrpana popularnim likovima!

Batman
Galerija

Baš zvuči kao neka multiverzumska šala – Multiversus je igra Warner Brosa koja kopira mehaniku Smash Brosa.

Intenzivni i kaotični mečevi funkcioniraju na principu 2 na 2, 1 na 1 i “svatko protiv svakog”, a čini se da je igra i pretpana dosjetljivim humorom – kao npr. situacija u kojoj Velma iz Scooby Dooa izgubi naočale pa čitav ekran postane maglovit.

Warner Bros su se počeli praviti važni sa svim svojim licencama još u filmu Ready Player One, a to se nastavilo u nastavku Space Jama gdje su nakrcali sve ikad. Nije ni čudo da istim putem nastavljaju sa igrom Multiversus. Ipak su licence i popularni likovi ono što prodaje sadržaj u 21. stoljeću.

Igra je trenutno u alfa verziji testiranja, od srpnja kreće beta testiranje, ali već sada se možete prijaviti kako biste dobili pristup prvom prilikom – potpuno besplatno. Igra će biti dostupna na PS4 i PS5 (koji je rijetko dostupan), Xbox Series X/S, Xbox Oneu i PC-ju. Svi će moći igrati sa svima.

Naravno da će biti nekakvih kupnji unutar igre, ali ljudi koji su dosad već igrali igru govore kako se zasad to svodi samo na kozmetičke nadogradnje likova. S tim ćemo moći živjeti.

Multiversus je besplatan klon Nintendove legendarne igre Smash Bros., bit će hitčina!