Gaming

previše?

Aside Banners

Nova razina ili pretjerivanje? Madrac za gamere

Piše , Objavljeno

Izvor: Bauhutte

Jasno je da trebaš kvalitetnu ergonomiju ako provodiš vrijeme tako što gejmaš satima. To je moguće osigurati kvalitetnim namještajem i računalnom periferijom, ali ne mora uvijek biti “gaming” namještaj u pitanju – iako će većina tom najviše vjerovati. Jer tko zna bolje nego gejmeri za gejmere?

Japanski proizvođač gaming namještaja Bauhutte je otišao korak dalje i proizveo madrac za gejmere. Udružili su se s Nishikawom, japanskom tvrtkom koja proizvodi madrace i postoji čak 455 godina.

Osigurava različite stupnjeve podrške, a madrac se može i lagano zarolati kako biste ga spremili. Bit će dostupne tri veličine – single, semi-double i double – a raspon cijena je od 250 dolara do gotovo 400.

Vjerojatno postoje i ljudi koji gejmaju u krevetu, nama je to nezamislivo. Znaš kad gubiš u PES-u jer si naslonjen i opušten u stolici, ali onda kažeš “dosta za*ebancije” i nasloniš se na vlastita koljena kao kad skrolaš na wcu? U računalnim igrama je teško biti dobar ako si preopušten. Zato ne vjerujemo u gaming krevet, ali ako netko vjeruje – posjetite stranicu, ne znamo baš za cijene dostave iz Japana, ali je svakako zanimljivo koliko se gaming svijet i potrebe šire.

Na svojim stranicama, Bauhutte nudi svakakav namještaj, gameri bi mogli biti oduševljeni, njihovi roditelji ne baš.

Nova razina ili pretjerivanje? Madrac za gamere