Gaming

džabe je

Aside Banners

PlayStation nudi 10 besplatnih igara i ne postoji kvaka!

Piše , Objavljeno

Volimo poklone i volimo besplatne stvari. Igrom slučaja nam je ožujak super mjesec i postaje samo još bolji!

PlayStation nam je odlučio pokloniti besplatne igre ZAUVIJEK! I to samo tako. Ne treba nam PS+ niti PS Now. Samo trebamo imati PS4 ili PS5. Potonju konzolu svakako nitko nema, tako da, trebate biti vlasnik četvorke i “kupiti” igre koje će koštati nula kuna/eura/dolara/čega god.

To je nastavak PS-ove Play At Home inicijative kako bi potaknuli ljude diljem svijeta da ostanu kod kuće za vrijeme pandemije.

Zar može bolje? Jako cool inicijativa i jako cool pokloni.

Naravno da sam postoji masa onih gamera koji se žale na PlayStationov izbor igara, ali to su oni “klinci” koji su se bacali po trgovinama jer nisu mogli dobiti dvije Bananko čokoladice za svaku ruku nego samo jednu.

Oni klinci koji se jako ljute jer su dobili običan 3DS i najnoviju Pokemon igru, a ne limited edition 3DS te im je to, kako kažu, “uništilo Božić zauvijek”.

Iako su glasni, ne čine većinu.

Devet od deset besplatnih igara će biti dostupne od 25. ožujka, a jedna od 19. travnja. Moći ćete ih dodati u vaš library sve do 22. travnja. Stoga, navijte taj sat, Google kalendar, što god. Dodaj ih sve u library čak i ako nisi načisto hoćeš li ih igrati, nikad ne znaš kad će ti zatrebati.

Igre koje će biti dostupne od 25. ožujka su:

Abzu

Enter the Gungeon

Rez Infinite

Subnautica

The Witness

ASTRO BOT Rescue Mission

Moss

Thumper

Paper Beast

Od 19. travnja ćemo moći skinuti Horizon Zero Dawn Complete Edition. Odlična igra! Ako ju niste igrali – propustili ste nešto jako dobro, ali sada imate priliku za jedno od THE igara na PS4.

 

TAGOVIGaming igre playstation PS4 sony