Gaming

Čuvajte stvari

Aside Banners

Super Mario Bros. 3 originalna igra je prodana za skoro milijun kuna!

Piše , Objavljeno

Naslovna fotografija: xRavenXP/YouTube/IDESH edit

Sjećate se onih magičnih dana kada su došli rođaci iz Njemačke i sa sobom donijeli sivu kutiju koju su priključili na TV i u nju ubacili nekakvu disketu, stisnuli power te vam pokazali svijet o kojemu ste do tada samo sanjali.

To je trenutak koji mijenja sve. To je možda prvi trenutak kada vrlo jasno znamo što želimo. Htjeli smo to, kako god da se zvalo. Bili smo tužni kada su odlazili nazad u Švabiju, ali veselili smo se njihovom skorijem dolasku s tom magičnom spravom.

Uvijek je u nama postojala nada da će im i ta konzola omaliti kao što im omali odjeća koju smo redovno sezonski nasljeđivali, ali nažalost to nije bilo tako. Stizale su nove kutije, manje kutije, one za jednu osobu, ali mi smo bili praznih ruku, stare nismo naslijedili.

E, isti ti rođaci koji su vam mogli pokloniti stari NES kada su kupili SNES i Gameboy su potencijalno propustili priliku da zarade masne pare jer su vjerojatno bacili Nintendo Entertainment System. Ne znamo kako ste vi po pitanju toga, ali nama to budi onaj e-neka-im osjećaj. Povrijeđeno dijete zlopamtilo u nama se podrugljivo smije. Schadenfreude.

Nedavno je na online aukciji Heritage Auctions prodan originalno zapakirana verzija Super Mario Bros. 3 iz 1990. za vrtoglavih 156.000 američkih dolara. To je jako puno novaca, točnije 992.581,20 kuna prema današnjem tečaju. To je najskuplja prodana igra na aukciji ikada do sada.

Odlučili smo da od danas kupujemo sve ikad duplo. Jedan primjerak za nas, a drugi očuvan u vakuumiranoj vrećici za budućeg nas koji će potencijalno zaraditi na tome.

Baš nas zanima koliko će jednog dana biti vrijedan burek iz Dafine kupljen 2020.

TAGOVINES super mario bros