Auto & Tech

Krevetić za ljubimca

Aside Banners

GazeBox je savršeni način garažiranje za one kojima je auto važniji od vlastitog djeteta

Piše , Objavljeno

Neki su automobili jednostavno toliko lijepi da ih je grijeh spremati u garažu, daleko od očiju znatiželjne javnosti. Zato je tu GazeBox, dizajn koji nije pretjerano pametan niti beskoristan već jednostavno… postoji!

gazebox 1Priznajemo, neki su automobili toliko ružni da ne zavrijeđuju ništa drugo doli bacanja niz neku provaliju ili barem svakodnevnog garažiranja, kako stariji ljudi i kronični bolesnici ne bi doživjeli infarkt ako ih slučajno vide parkirane negdje na cesti. S druge pak strane postoje i takve ljepotice koje nikako nisu stvorene za nekakve mračne kutije te je samo njihovo postojanje potreba da se pokažu drugima. Tojest, da njihovi vlasnici pokažu drugima koliko su bolji od njih. I zato je, dragi naši, tu GazeBox!

GazeBox – promo:

Radi se o svojevrsnoj mehaničkoj sjenici koja se širi poput lepeze i prekriva automobil, a idealna je za već spomenuto pokazivanje te za one prostore na kojima garaža jednostavno nije moguća. Dolaze u nekoliko različitih oblika i veličina, a naravno da možete izabrati između nekoliko mogućnosti boje, poput klasičnih čistih stakala, blindiranja i LED lampica koje će vaš automobil pretvoriti u Nea, a posebno nam je za oko zapela kamuflažna varijanta jer hej… zašto ne?! Biti ćemo iskreni, ideja uopće nije TOLIKO glupa, ali sama pomisao na nešto ovakvo na dvorištu nam izaziva nekakav čudan osjećaj mučnine. Otprilike kao novi filmovi Arnolda Schwarzeneggera: nije to loše, ali jednostavno smo mogli i bez toga!

gazebox 2 gazebox 3 gazebox 4 gazebox 5

TAGOVIauto automobil dizajn garaža sjenica spremište

Komentiraj