Auto & Tech

Aside Banners

Glupa strana Obamanije

Izbori su iza nas i novi je predsjednik u uredu. Super, vau, guba i jupi! No, svaka pojava ovih razmjera ima i svoju glupu stranu...

Piše , Objavljeno

Novi američki predsjednik iza sebe ima jednu od najvećih predsjedničkih kampanja za naših života. Razumljivo je da kampanja tog intenziteta vrlo često izrodi i cijelu skupinu ljudi koji na toj maniji pokušavaju zaraditi novac. Neki u tome uspijevaju, neki ne, a neki jednostavno briljiraju glupošću i nepotrebnošću svojih proizvoda.
Prosurfali smo netom u potrazi za najglupljim Obama igračkama i pronašli zavidnu količinu blesavih proizvoda koje jednostavno ne trebate imati ili ako ste baš stvarno ogrezli u ludilo, pod hitno trebate nabaviti.

Art figure

Art figure

Art figure

Jailbreak Toys, proizvođač akcijskih figurica, odlučio je za početak proizvesti cijeli niz Obama figurica koje su “išle ko alva”. No, kada je priča lagano počela posustajati, udružili su se sa Halyconom koji su njihove figure podijelili poznatim umjetnicima koji su ih pretvorili u mala umjetnička djela. S druge strane, teško je proniknuti zašto bi itko htio Uskršnjeg Obamu kada je te dvije stvari teže povezati nego Isusovo uskrsnuće sa žderanjem jaja, hrena i šunke. Naš je favorit, Obama koji upravlja velikim “Bijela kuća robotom”.

Captain Obama

Captain Obama

Captain Obama

Captain Obama spada u red “bobblehead” pizdarija koje nam već po defoltu nisu najjasnije, pa nam je još teže ufurati se u priču o plastičnom super heroju koji vam lupeta gluposti čim ga zveknete po glavi. Dakle, riječ je o igrački, suveniru ili što god to bilo koja nastala u suradnji ImagineGate i Funko toysa. Baracku Obami velike glave koji je napajan baterijama i napunjen audio fajlovima koji se aktiviraju čim igračku zveknete po glavi. Ne, nije nam jasno…

Obama Sock

Obama Sock

Obama Sock

Ova igračka ne samo da je glupa već i vrhunski primjer rasističkog neukusa. Naime, Obama je u ovom slučaju mali platneni majmunčić koji budi nadu u bolje sutra. Nije nam jasno koliki redneck morate biti da uopće proizvedete ovo sranje, a još nam je manje jasno zašto bi netko pri zdravom razumu davao novac osim ako ne spada u skupinu skinjara, zadrtih seljobera ili ekipe potpuno nesvjesne rasističkih konotacija ovog proizvoda.

Bam Bam Obama

Bam Bam Obama

Bam Bam Obama

Oke, donekle nam je jasno zašto bi republikancima ova igračka mogla predstavljati predmet želja. No, čak i ako ste jako ljuti, ne možemo zamisliti nekog toliko munjenog da bi svoj bijes iskaljivao na plavoj vreći sa slikom Baracka Obame u boksačkim rukavicama, a još nam je manje jasno zašto je proizvođač smatrao da će nikad sretnija Amerika kupovati Obamu za razvaljivanje.

Obamuška

Obamuška

Obamuška

E, ovo je već bolje. Babuška, taj nikad do kraja razjašnjen fenomen u svijetu igračaka, suvenira i pizdarija koje imate u kući, dobio je i svoju Obama verziju. Možda smo ipak malo premladi da razumijemo što je to naše djedove i bake tjeralo na kupnju ovih gluposti, ali babuške će vječno ostati u istoj kategoriji s goblenima, tabletićima i tapiserijama s temom jelena koji u šumi pijucka vodu iz potoka.

My Gorgeous President

My Gorgeous President

My Gorgeous President

Bit ćemo kratki i jasni. Čak ni ako ste najveći fan Baracka Obame, ne postoji razlog da se bilo gdje u javnosti pojavite s ovim bedžom na reveru. Žene? Nikako. No, muškarci koji nose ovaj bedž, zaslužuju da ih se pred svima udari direktno u jaja.

Obama Dildo

Obama Dildo

Obama Dildo

Ovo je već prava stvar. Žene koje gaje simpatije prema novom američkom predsjedniku, svoju fascinaciju mogu upražnjavati i ovim suludim proizvodom jer ništa ne govori “podržavam svog predsjednika” kao anatomski oblikovani Barack kojeg si možete nabiti u… It’s Obama fo’ ya mama!

Amber Lee Ettinger a.k.a. Obama Girl

Kad smo već kod žena koje žele Obamu u sebi, nemoguće je zaobići Amber Lee. Ženu koja bi vrlo lako mogla postati omiljena igračka… predsjednika Obame! A da ne završimo ovaj tekst s lošim sjećanjima, prilažemo i nekoliko fotografija koje govore samo jedno. Svi se želimo poigrati s Amber Lee.

TAGOVIbarack obama glupo igračke Obama Girl

Komentiraj