Auto & Tech

Aside Banners

iIgračke za kojima žudi vaš iPod

Nabavka novog iPoda tek je prvi korak do zvijezda. Ove igračkice omogućuju vam da zavladate domaćom estradom! i jen i dva i tri...

Piše , Objavljeno

MiJam Drummer

MiJam drummer

MiJam drummer

U ovom se trenutku zasigurno pitate:”Kako li sam izdržao bez ovih palica?” Razumijem vas jer upravo je to prošlo kroz moju glavu kada sam ih vidio. Naime, ove prekrasne palice samo ukopčate u svog iPod-a i bubnjate uz svoje omiljene pjesme. Nema više zračnog bubnjanja uz najnovije hitove Teške industrije. Od sada samo prava stvar.

Ukopčate ove bebe, odbubnjate što imate, a kada završite svoju majstoriju snimite na PC i podcastate na blog da sve blogerske mačke vide tko je pravi dasa…
Cijena:250kn

MiJam Guitar

MiJam guitar

MiJam guitar

E sad, ako već bubnjate, nema smisla da ne zasvirate i gitaru. No, ne morate znati ni svirati jer ovo čudo tehnike dio posla obavlja umjesto vas.

Dakle, riđovka bez sluha može zvučati kao Satriani što ne znači da se ne smijete “kurtonisati” pred ljudima koji nemaju pojma što odrasli muškarac radi s plastičnom gitarom. I baš kao što je to slučaj i s palicama, svoje drljanje možete snimiti na kompjuter.
Cijena:300kn

MiJam Stage Mic

MiJam stage mic

MiJam stage mic

Oduvijek ste htjeli zaurlati zajedno s Bebekom onim njegovim poznatim urlikom umirućeg Bosanca. Ništa vas ne sprječava da to i učinite. Pogotovo zato što sada imate i mikrofon. Kolekcija se lagano popunjava i stvari postaju jasnije. Ovo se čudo tehnike sastoji od slušalice, solidnog mikrofona (za ovaj tip igračke) i kontrolnim modulom da zavijanje bude kompletno. No, nešto nam još nedostaje…
Cijena:165kn

MiJam Mixer

MiJam mixer

MiJam mixer

Sve ovo valja umiksati MiJam mikserom s pristupačnom cijenom od samo 300 kuna što je prihvatljivo i uvijek nezadovoljnom hrvatskom džepu. Mikser dolazi s unaprijed određenim efektima, kontrolama za tempo i glasnoću i selektorom ritma. Što vam više treba za dobar pastirski rock.

Uz sve to postoji mogućnost da otkupite i MiJam Mini mixere za gitaru, bubnjeve i klavijature. Možete postati zvijezda za samo 1000kn. Vaš mali kućni studio… Sve što jednoj pravoj zvijezdi u usponu treba!
Cijena:300kn

A sada dolazi ono najbolje jer nema zvijezde bez publike…

iDog/iCat/iCy

iŽivotinje

iŽivotinje

iPas, iMačka ili iPingvin plešu uz vašu glazbu, imaju ugrađene zvučnike i reagiraju prema tempu i raspoloženju glazbe. No, nije to sve…

Ovi mali Tamagočiji traže da ih tu i tamo nahranite mjuzom i na to vas upozoravau plavim svjetlom. Ovisno o glazbi kojom ih “hranite” tako se i ponašju. Rock ih nabrijava, pop i RnB ih tjeraju na ples, a elektronika ih tjera da se ponašaju kao bilo koji partijaner napucan Ekserima. Do kraja godine očekujemo i iVjevericu koju trebate tu i tamo nahraniti i speedom.
Cijena:330kn

MiJam MiFlower

MiJam flower

MiJam flower

Ukrasno iBilje. Dakle, ako vas pas, mačka i pingvin nisu natjerali da prestanete čitati dalje, imamo i iCvijet koji ovisno o glazbi koju mu puštate mijenja boje reagirajući na zvuk. A da vidite kako se osjeća, checkirajte njegovo razgaljeno LED lice… Nekako mi se čini da sve ove pizdarije imaju genijalnu prođu u Japanu.
Cijena:220kn

Furgle prijenosni zvučnici

Furgle

Furgle

Prije nego se zapitate “što je d fak Furgle?” ja ću vam odgovoriti. To je debela čupava beštija sa zvučnicima u trbuhu. Dakle, radi se o najobičnijim 0,2W zvučnicima obučenim u zelenog stvora nalik onom debljem iz Čudovišta. U ovome se trenutku osjećam prevarenim budući da se Furgle uopće ne miče, ne pleše, ne pjeva, niti ne šamara majmuna uz vaš omiljenu glazbu!?
Cijena:270kn

Zizzle iZ

Zizzle iz

Zizzle iz

Sve ono što Furgle ne radi, Zizzle iZ čini. Zizzle je multipraktik u svijetu iPoda. Služi kao mikser, kontrolira tempo, služi kao FM radio, mp3 player a na njega naravno možete spojiti i iPod te modificirati omiljene pjesme okrećući njegove uši i dirajući njegov trbuh… Što je razumljivo samo po sebi, zar ne?
Cijena:350kn

Numark iDJ

Numark idj

Numark idj

Za kraj smo vam ostavili jedinu uistinu kul igračku koja to u biti i nije, pošto je Numark poznato i cijenjeno ime na tržištu audio opreme što ovaj gadget diže na višu razinu, a može se koristiti i kao poluprofesionalna oprema.

Kao što vam slika daje do znanja, ovdje se radi o mixeru koji funkcionira kao dva gramofona što je oprema svakog iole ozbiljnijeg DJ-a. Naravno, s jednom razlikom. Umjesto ploča, imate 2 ili 1 iPod (ovisno o modelu) do vrha natrpan vašom omiljenom mjuzom. Ovo podržavamo!
Cijena:2500kn

TAGOVIigračke iPod

Komentiraj