Auto & Tech

On ima san!

Aside Banners

Ima svoj đir: Dao otkaz kako bi mogao trenirati za obaranje svjetskog rekorda u selfiejima

Piše , Objavljeno

Možda se nama čini totalno uzaludno i besmisleno, ali ovaj Indijac ima san i ništa ga neće spriječiti da ga i ostvari. Pa čak niti posao!

selfie 2Iza naizgled sasvim obično 24-godišnjeg Indijca Bhane Prakasha se krije uistinu unikatna jedinka, tip koji ima san i koji će učiniti sve da ga ostvari. Inače farmaceut po struci, Bhanu je odlučio oboriti svjetski rekord u okidanju selfieja po satu, koji trenutno drži Amerikanac Patrick Peterson. Ovaj je lik uspio opaliti čak 1 449 selfieja u svega 60 minuta, što je gotovo jedan svake dvije sekunde! Iako klasična hrvatska posvuduša po jednoj sesiji u klubu WC-a može okinuti 200 selfieja u pola minute, službeno je službeno, a izgleda kako za ovakav podvig trebaju mjeseci napornog treniranja.

selfie 4

Kako bi se mogao što kvalitetnije pripremiti, Bhanu je dao otkaz i svo svoje vrijeme provodi vježbajući. Sve je počelo prije tri godine kada mu je brat kupio smartphone s prednjom kamerom, a ovaj se odmah zaljubio u sebiće. Na skidanje rekorda ga je potaknuo razgovor skupine klinaca koji su komentirali kako je Dwayne Johnson uspio uslikati čak 105 selfieja u tri minute. Bhana je tada skužio kako i muškarčine poput The Rocka vole takve akcije, pa je odlučio da mu upravo to bude životni poziv!

selfie 3 selfie 1

Kupio je tripod i selfie stick kako bi mogao izvježbati što više različitih kuteva, a važna je i fizička priprema. Bhana tako i po nekoliko sati dnevno drži desnu ruku iznad glave kako bi ju uvježbao za tih paklenih 60 minuta. Za sada je uspio doći do 1 700 selfieja što je i više nego dovoljno za obaranje rekorda, ali cilj mu je okinuti ih 1 800. Mi mu želimo svu sreću i da ostvari svoj san te se okrećemo nekim svojim velikim ciljevima, poput seksa s najvećim svjetskim top modelima. Za sada se brojka kreće oko nule, ali svaki dan treniramo i desnom i lijevom rukom tako da… samo je pitanje vremena!

TAGOVIGuinnessova knjiga rekorda indija mobitel rekord selfie smartphone

Komentiraj