Internet

biraj svoj otrov

Aside Banners

5 besplatnih alternativa Pirate Bayu – torrenti na sve strane!

Piše , Objavljeno

Da, prije nego nas zaspete drvljem i kamenjem što promoviramo piratstvo, moramo dodati da su torrenti samo protokol distribucije sadržaja koji može i ne mora biti zaštićen copyrightom. Neke elektroničke knjige nisu uopće zaštićene pravima jer su prava odavno istekla, neki glazbeni albumi su besplatni i posve legalno BESPLATNO dostupni na torrenting stranicama tako da nas pustite na miru.

Da, jasno nam je da je većina sadržaja dostupna nelegalno te da nanosi štetu autorima, ali u to se nećemo petljati. Sve odluke na Internetu su vaše te koristite ove stranice isključivo uz vlastiti rizik. Ako se susretnete sa zakonskim problemima jer ste ukrali film (“ne biste downloadali automobil!”) – vaši problemi! Pametnom dosta.

Nego…

Koristimo streaming usluge za gotovo sve multimedijalne potrebe – od Deezera do Netflixa, ali nekad nam treba pouzdan torrent sadržaj.

Otkad je Piratebay malo zaronio, svoje torrent potrebe moramo zadovoljiti na drugim izvorima. Ovo je najboljih pet.

RARBG

rarbg

Čuo si za RARBG, ako ništa drugo preko njihovih vlastitih releaseova koji često imaju RARBG u svom imenu. Urezalo nam se u sjećanje kad tražimo odgovarajuće titlove za neki film. Sadržaja ima masu, dizajn nije baš neki, ali je proces traženja jednostavan, a nove dokumente možete pronaći zahvaljujući TOP 10 listama kroz kategorije. Jedna od najpopularnijih stranica na Internetu.

1337x.to

1337x

Ne možete ga dobiti searchanjem u Googleu, ali direktno možete. Pristojno dizajnirano, lijepe kategorije, nudi čak i nove TV epizode čisto da ti bude lakše snaći se u moru sadržaja.

YTS.am

yts

Ono što je nekoć bio YIFY, danas je YTS. Bacaju torrente popularnih filmova, fina kvaliteta videa, malene veličine fajlova. Jednostavan sajt sa starim i novim sadržajem, redovito osvježavano, ako trebaš novi film koji nije komercijalno dostupan na našem tržištu i nikad neće biti (wink wink) – yts.am je place to be.

Torlock

torlock

Dobra Pirate Bay alternativa. Nekoć su korisnici za prijavljivanje fake linkova dobivali dolar po linku tako da je index fileova prilično dobar. Također – stalo im je do legalnosti poslovanja pa tako skidaju nelegalne fajlove, ali samo nakon što netko prijavi kršenje autorskih prava. A znaš što to znači? Ako nitko ne prijavi, dostupno je.

KickassTorrents

kickasstorrents

Ovo nam bijaše najdraži torrent sajt ikad, 2014. godine je bio najpopularniji ikad. I onda ga ubiše američke vlasti, ali evo diže se iz pepela.

Imaš svoga favorita?

TAGOVIdownload kickass torrents pirate bay piratstvo rarbg thepiratebay torrent torrenti

Komentiraj