Internet

Aside Banners

7 najpopularnijih torrent stranica za download – naravno, legalnih sadržaja

Piše , Objavljeno

BitTorrent je odličan protokol i idealan je za dijeljenje većeg broja podataka ili velikih fileova. Neki umjetnici svoja umjetnička ostvarenja sami dijele na torrent siteovima. Sad… Znamo da se torrenti povezuju samo s piratstvom, ali to ne mora uopće biti tako. Iako često je. Sami birate što downloadate, mi samo pružamo informaciju.

Disclaimer: Ne podržavamo ilegalno dijeljenje podatak koji podliježu zakonu o zaštiti prava. Pamet u glavu kad koristite torrent siteove.

ThePirateBay.org

ThePirateBay se stalno vraća. Pokušavaju ga ugasiti, ali ovi gusari odbijaju umrijeti. Jedno vrijeme smo bili u drami, ni traga PirateBayu, KickAssTorrents su ubili i nismo znali gdje bi se okrenuli, gdje ćemo pronalaziti sve te dokumente koji nam trebaju? Sva sreća, tata torrent downloadanja je natrag i funkcionira sa svoje originalne .org domene.

TorrentProject.se

Kad se dogodio spomenuti scenarij rušenja PirateBaya i KickAssa, za sve svoje torrent potrebe smo se okrenuli TorrentProjectu. Dobar je, ali samo ako znaš što tražiš, rijetko će se dogoditi da ćeš ići malo vidjeti što ima i otkriti najbolji film svoga čitavog života.

ExtraTorrent.cc

Hvale se da su najveći BitTorrent sustav, može uplašiti na prvi pogled, ali kad pohvataš vizualnu organizaciju sajta – shvatit ćeš kakvo je ovo blago. Čudimo se sami sebi što i dalje peglamo po PirateBayu iako nam ExtraTorrent djeluje superiorno. Navika, što se može?

EZTV.ag

Ako gledaš isključivo serije, EZTV je dobro mjesto za imati u listi dnevnih web destinacija. Volimo njihovu opciju kalendar gdje možeš vidjeti koji dan u tjednu izlazi nova epizoda Flasha, a simpatična nam je i countdown list koja odbrojava vrijeme do nove sezone, primjerice, Silicon Valleya. Torrenti serija – OVDJE.

1337x.to

Ako ti kod TorrentProjecta smeta što ne možeš malo pregledavati što ima dok ne dobiješ ideju što biste gledali ti i tvoja bolja polovica – 1337x je savršeno rješenje. Pregledan je, lako se razvrstava po seedovima i leecherima, ima različite kategorije… Vidimo razlog zašto bismo ga trebali voljeti, ali uglavnom cimamo na neke malo poznatije torrent siteove. Nakon pisanja ovog članka mu možda damo veću šansu u našim životima.

Torlock

Torlock je poseban. Torlock plaća svojim korisnicima za otkrivanje fejk torrent fileova. Nismo se baš trudili prokužiti taj sustav da nešto zaradimo, ali nam je drago da se ne moramo boriti s virusima i s polusatnim downloadom filea od tri gigabajta da bismo zaključili da to nije film koji smo htjeli gledati. Pregledan je, nove stvari idu brzo gore, a volimo i to što pronađemo stripova za čitanje na tabletu.

RARBG.to

Jednom prilikom nam je prijatelj predložio ovu stranicu uz opis “bugarska stranica za torrente”. Nismo baš vjerovali, nismo bili sretni, zvučalo je kao recept za katastrofu po naš PC. I evo, ako trebamo kvalitetne torrente filmova visoke rezolucije – RARBG je digitalni raj koji posjećujemo. Samo pripazi s reklamama, ima koječega u tim oglasima sa strane, ne želiš da ti mama vidi te oglase – teško ćeš objasniti da je to stranica za nešto drugo.

TAGOVIBitTorrent internet piratebay torrent

Komentiraj